pondělí 17. července 2017

Drevo krbove

Drevo krbove

Všechna pole jsou povinná. Vyplněním a odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním poskytnutých osobních údajů, které budou uchovávány po dobu nezbytně nutnou, tedy do doby, než pomine účel zpracování. Naša firma vyrába a predáva kvalitné palivové a krbové drevo. Na domácom trhu drevom zásobujeme prevažne Bratislavský kraj a Trnavský kraj.


Drevo krbove

Výroba a spracovanie dreva prebieha v prevádzkach Pezinok a Modra. Kálané a štiepané drevo expedujeme vo vysokej miere aj na zahraničný trh. Krbové a palivové dřevo s. Krby, piecky, kachle online. V oblasti predaja, odborného poradenstva a montáže krbových kachlí a krbov nie sme žiadní nováčikovia. Kvalitné krbové vložky na drevo.


KRBOVÉ - KACHLE - KRBY. Vyberte si zo širokej ponuky produktov, objednajte si z pohodlí domova za výhodné ceny so zľavou oproti klasické predajni a nechajte si tovar priviesť domov. Vyrábame a dodáváme krbové,keramické kachle s výmenníkom aj bez, krbové kachle a krbové vložky pre nízkoenergetické domy, krbové kachle s akumuláciou,krbové vložky s výmenníkom aj bez. Nabízíme dub, buk, břízu, smrk, borovici nebo olši. Dodáváme volně ložené s možností sklopení nebo na paletách se složením terénním manipulátorem (v síti PRMS nebo rovnané 2PRMR).


Drevo krbove

Palivové a krbové dřevo od Dokamen. Nabídneme vám široký výběr druhů a sortimentů dřeva. Horúci vzduch uniká cez komínom a tepelná strata je obrovská. Aby sme minimalizovali tepelné straty, používajme uzavretý spaľovací priestor, teda krbovú vložku, ktorá spĺňa najmodernejšie požiadavky na kúrenie s drevom v dome.


JEDNODRUHOVÝ BUK ZE SUŠÁRNY S GARANCÍ VLHKOSTI POD pouze rozměr 33cm. Vám rádi přivezeme v kontejnerech o objemu 1prms – 10prms. V naší nabídce naleznete palivové dřevo, krbové dřevo, dřevěné brikety a další produkty. Kromě vlastních produktů nabízíme o služby spojené se správou lesa a lesohospodářstvím.


Dřevo sami zpracováváme i prodáváme. V současnosti se stále více začíná diskutovat o nedostatku uhlovodíkových paliv, jejich ekonomické neúnosnosti při využívání. Neviete sa rozhodnúť či radšej krbovú vložku na drevo alebo na plyn?


Poradíme vám, ktorý krb je vhodný pre vašu domácnosť z hľadiska výkonu, účinnosti, spotreby a dizajnu. Malobchodná a veľkoobchodná sieť špecializovaných kamenných predajní v SR - najväčší internetový e-shop pre krby - kachle - komíny. Disponujeme vlastnými lesmi, čo znamená, že drevo ktoré od nás dostanete pochádza výlučne z našich lesov, nie sme priekupníci.


Drevo krbove

Drevo od nás je ideálne do krbu, kotla, pece,kachieľ atď. Snažíme sa všetky činnosti vykonávať so zreťelom na budúcnosť a trvalým využitím všetkých funkcií lesa. Teplo v kachliach vzniká spaľovaním paliva, kedy je uvoľňovaná chemická energia viazaná v palive. Dym (spaliny) a ďalšie produkty horenia sú odvádzané do komína a odtiaľ von do ovzdušia, nespáliteľné zvyšky paliva (popol) prepadajú do popolníka v spodnej časti. Ako palivo slúži najčastejšie drevo alebo drevenné.


Oblibě mezi proutěným zbožím se těší koše na dřevo ke krbu. Bydlíte v domě nebo máte chalupu, kde topíte dřevem? Pak jistě alespoň jeden proutěný koš na dřevo u vás nesmí chybět. Predávame krbové kachle.


Veľký výber krbových kachiel. Zaobstarajte si tie správne krbové kachle pre vyhriatie vášho domova a spríjemnenie atmosféry. Pozrite sa na ponuku krbových kachlí v našom e-shope a následne si vybrané krbové kachle objednajte v e-shope HORNBACH s doručením priamo k vám domov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky