pondělí 10. července 2017

Dotace na výstavbu rodinného domu

Dotace na výstavbu rodinného domu

Maximální výše kotlíkové dotace závisí na druhu instalovaného tepelného zdroje. Potom určitě uvítáte informaci, že můžete získat dotaci Nová zelená úsporám. Na novostavbu rodinného můžete získat celkem na sobě nezávislé dotace.


Na celý dům – pokud bude splňovat parametry pro oblast dotace B - pasivní domy. Obraťte se na nás s žádostí o dotaci na zateplení nebo výstavbu nového rodinného domu a nepropásněte šanci ušetřit díky tomu třeba na pořádnou dovolenou! Z programu Nová zelená úsporám můžete získat dotace na : výstavbu nového rodinného domu s velmi nízkou energetickou náročností, odborný posudek a měření průvzdušnosti obálky budovy, stavbu zelené střechy, využití tepla z odpadních vod. Důvodem takovéhoto postupu je podle SFŽP snaha zamezit výstavbě zbytečně rozlehlých obydlí, protože novostavby jsou vždy novým zdrojem CO 2. Podpora je přidělována přímo. V současné době přijímáme objednávky na vyhotovení odborných posudků (Odborný posudek – Projektová dokumentace, Energetické hodnocení, Průkaz energetické náročnosti budovy, atd.), včetně kompletní přípravy žádosti o dotace – pro dotační program „Nová zelená úsporám – 3. Praha - Program Nová zelená úsporám (NZÚ) nově nabídne dotace v maximální výši 5tisíc korun na úsporné rekonstrukce domů uskutečněné svépomocí.


Zájemci mohou příspěvek získat od 15. V rámci programu Nová zelená úsporám je možné získat dotaci také na výstavbu rodinných domů v nízkoenergetickém standardu. Požadavky na energetické parametry domu jsou poměrně přísné – dotována je v praxi výstavba energeticky velmi úsporných a pasivních domů. Podmínkou pro získání dotace je instalace nuceného. Na co všechno je dotace pro rodinné domy.


Výstavba rodinného domu. Podle dosažených energetických parametrů budovy po provedení úsporných opatření lze dosáhnout na čtyři podoblasti podpory: A. Dotační titul a program Nová zelená úsporám Vše co potřebujete vědět o dotacích na zateplení rodinných domu. Pro koho jsou dotace určeny?


Jaké jsou podmínky, které musí. Chcete dotaci na zateplení svépomocí nebo na výstavbu domu ? Za vyřízení dotace platíte až po připsání dotace na Váš účet. Koupi pozemku můžete uplatnit z dotace v rámci širšího záměru, avšak podpora se pohybuje okolo z celkových nákladů projektu.


Dotace na výstavbu rodinného domu

A) Snižování energetické náročnosti stávajícího rodinného domu – jedná se o dotace na zateplení obálky budovy – výměnou oken a dveří, zateplením obvodových stěn, střechy, stropu, podlahy – je podporováno dílčí i komplexní opatření. Program RODINNÝ DŮM S BONUSEM zahrnuje nabídku služeb, výhod a benefitů od renomovaných dodavatelů materiálů, výrobků a služeb pro přípravu a výstavbu rodinného domu. Dotace na demolici objektu se nenabízí. Na těchto stránkách naleznete nabídku projektů rodinných domů, u kterých je možné v rámci programu RODINNÝ DŮM S BONUSEM získání dotace na. Posoudíme možnost čerpání dotace pro Váš rodinný dům – posoudíme energetickou náročnost budovy a soulad navrženého řešení s pravidly programu Nová zelená úsporám.


Občas (respektive relativně často) se setkáváme s tím, že se na nás obracejí zákazníci s projektem pasivního domu , u něhož se rychle ukáže, že vlastně o pasivní dům ve skutečnosti nejde - stavba v takové fázi nevyhovuje jednomu nebo více požadavkům, které jsou na pasivní domy kladené. V takovém případě není nic. Na výstavbu rodinného domu z cihel Family 2ins velmi nízkou energetickou. Ostatně moderní plněné cihly jsou pro stavbu domů v pasivním či nulovém. Na krátkém videu můžete zhlédnout postup výstavby rodinného domu z cihel plněných vatou Porotherm T Profi.


Z tohoto materiálu je možná výstavba jak na maltu, tak na pěnu. Cílem programu je podpořit budování datových center. Missing: stavbu Cihla či dřevo?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky