úterý 11. července 2017

Těsnící šňůra 20x20

K čemu slouží těsnící šňůra ? Jak vypovídá samotný název, využívá se šňůry k utěsnění nebo ucpání různých částí krbů, krbových kamen nebo sporáků. Plní těsnící a izolační funkci u všech dvířek nebo jako dilatační těsnění při napojení kouřovodu do komína. Upotřebení nalezne ale i jinde, třeba u vzduchotechnick.


Jsou plnohodnotnou náhradou azbestových materiálů. Těsnící a izolační šňůry (skleněné ucpávkové) jsou vyrobeny ze speciálního skleněného vlákna,pletené izolační těsnění, vyrobené ze skleněné příze ECO. Těsnění je elektricky nevodivé. PB-0bavlněná šňůra s lojovou impregnací 20xmm.


Všechny informace o produktu Instalatérská potřeba Pryžová těsnící šňůra - čtvercová NBR 20xmm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Pryžová těsnící šňůra - čtvercová NBR 20xmm. FPM - VITON 20xmm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Pryžová těsnící šňůra - čtverc. Ucpávková šňůra teflon 20x20.


Domů dakon - těsnící šňůry. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tvrdost dosahuje ShA.


Při těsnění vodní páry však pouze do 120°C. Použití pro vysoké teplotní zátěže a těsnění potravin. KAMNÁŘSTVÍ: Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. Těsnící šňůra 20xmm k utěsnění dvířek kamen a kotlů, cena za 1metr. Těsnící PE šňůra separuje aplikovaný tmel ode dna spáry, vymezuje její hloubku a tím zajišťuje potřebné parametry dilatační spáry.


Promat o průměru 6mm, 8mm, 1Omm, 12mm a 14mm. Skleněná ucpávková šňůra ISOTEM 20xmm. Použití do 600°C pro utěsnění a izolaci poklopů vík a dvířek kotlů, krbů, kamen apod. Zdravotně nezávadný materiál.


Popis: Tato žáruvzdorná těsnící šňůra je podlepená oboustrannou lepící páskou pro usnadnění montáže. Je pletená do speciální hadičky z vysoce kvalitního objemového skleněné. CZ - online hobby market - dlažby, podlahy, nábytek, koupelny, a vybavení koupelen U nás najdete vše pro rekonstrukci a renovaci vašich domovů. E-skla především pro krbařské a kamnářské použití.


Maximální teplota použití je 600°C. Statické izolační šňůry. Pryžové těsnící šňůry z materiálu MVQ - silikon.


Z DŮVODU OMEZENÍ PROVOZU ZBOŽÍ NEZASÍLÁME, MOŽNOST ZAKOUPENÍ NA NAŠÍ PRODEJNĚ ŽELEZÁŘSTVÍ, JANÁČKOVA 12 ČESKÁ KAMENICE,TEL. Příslušenství ke krbům a kamnům Pokud vaše kliknutí na příslušenství nebylo náhodné, pak předpokládáme, že krbová kamna již máte. Jejich výběr není hračka, můžeme vás ale uklidnit, nepřeberné množství příslušenství vám vrásky na čele dělat nebude.


Všechno nabízené zboží je kvalitní a užitečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky