úterý 11. července 2017

Teploměr bezkontaktní

Teploměr bezkontaktní

Jak vybrat bezkontaktní teploměr. Bezdotykový teploměr je pomocník pro snazší měření teploty, než nabízely klasické rtuťové a digitální teploměry, které byly spojené s nutností být v delším tělním kontaktu a vyžadovaly spolupráci pacienta. Primární výběr by měl být zaměřen na to, co vše umí bezkontaktní.


Snižuje se tím tak riziko přenášení bakterií. Používá se i čistě tympanický teploměr. Ten slouží k měření teploty uvnitř ušního kanálu. Výhodou je pak taky optický zaměřovač pro určení optimální vzdálenosti při měření. Infra teploměr je také vhodný k rychlému měření teploty kojenecké láhve, dětské výživy nebo mléka, vody ve vaničce pro koupání miminka, bezkontaktní infra teploměr MAIZU, bezkontaktní infrateploměr CA-MI, bezkontaktní teploměr BREMED a ušní infra teploměr CAMI, bezdotykový teploměr INFRAFOCUS.


Zvukový signál, bezkontaktní. Digitálních teploměrů je na trhu velká spousta, dnes mezi nimi najdeme bezkontaktní teploměry, infra teploměry, ušní teploměry, čelní teploměry - každopádně je trend jasný, digitální teploměry jasně převzaly štafetu od těch rtuťových. Bezkontaktní teploměr umožňuje rychlé bezkontaktní měření tělesné teploty. Potravinářský bezkontaktní infra teploměr testo 8Díky dvoubodovému laserovému zaměřování je přesně vyznačen pomyslný kruh měřeného místa, čímž se minimalizuje riziko chyby měření.


S taktem měření za vteřinu je infra teploměr tak rychlý, že během chvilky dokáže oskenovat třeba paletu plnou zboží. Nejmodernější lékařské teploměry jsou bezkontaktní. Jestli chcete držet krok s dobou, nebo si jen nechcete nikam nic vkládat, zvolte bezkontaktní teploměr (jinak také infračervený teploměr nebo teploměr bezdotykový). Umožňuje expresní měření v řádech sekund. Praktický infračervený teploměr pro bezkontaktní měření teploty.


Detail Teploměr digitální, rychloběžka. Rychlík digitálních teploměrů s pamětí posledního měření - stačí s. Multifunkční bezkontaktní teploměr Gentle Temp 7změří tělesnou teplotu na čele, pokojovou teplotu i teplotu povrchů (např. dětské stravy). Teploměr disponuje pamětí pro měření, má velký podsvícený displej a možnost vypnutí zvukové signalizace. Lékařský bezkontaktní infračervený teploměr.


Teploměr bezkontaktní

Ocenitelná je rychlost měření, které lze provádět bez nutnosti dotýkat se nebo zdlouhav. Health PT– bezkontaktní teploměr , 1s. Díky několika sehraným senzorům se výsledek dozvíte během sekundy.


Design teploměru PTpočítá s hygienickým neinvazivním měřením. GERATHERM Classic teploměr skleněný s galiem Zdravotnický pros. Využívá nejnovější technologii, díky které je možné změřit teplotu těla nebo předmětu bezdotykově ze vzdálenosti - cm. Pokrokový bezkontaktní teploměr s modrým osvětlením místa měření pro snadnější použití přes den a také v noci.


Teploměr bezkontaktní

Automatické měření s unikátní kontrolou správné vzdálenosti od povrchu těla. Indikátor pro přesné samoměření tělesné teploty. Díky jedinečné technologii umožňuje stabilní měření, které není. Měření bezkontaktním teploměrem nepředstavuje riziko vzniku infekce, které hrozí při měření normálními teploměry.


Infračervený lékařský teploměr HuBDIC FS-7je určen k bezdotykovému měření. IR teploměr HuBDIC FS-3Thermofinder měří teplotu bezdotykově, proto je bezpečný pro měření tělesné teploty. Tento bezdotykový teploměr má. Potřebujete kalibrované teploměry?


V naší nabídce nalezne mnoho typů teploměrů s kalibrací a kalibračním listem. Měří nejen teplotu těla, předmětů, ale také teplotu lázně, kojenecké láhve, výživy nebo mléka už za sekundu s doprovodem zvukové signalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky