úterý 18. července 2017

Solarni systemy

Informace o solárních systémech, solárním ohřevu vody, tuv, solárním vytápění domu, solárních panelech a solárních kolektorech. Solární systémy, solární ohřev vody. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody, přitápění a ohřev vody do bazénů.


Solarni systemy

Při vývoji klademe důraz na kvalitu a účinnost solárních systémů, které zaručují extrémně dlouhou životnost, která je několikanásobně vyšší, než je jejich návratnost. Proč právě PROPULS SOLAR? Naše služby v oblasti solárních systémů pro ohřev TUV, UT, bazénů. Náš e-shop funguje nadále hodin, dní v týdnu. Jsme dodavatelé vysoce kvalitních solárních systémů značky EnergySol.


Během naší několikaleté působnosti na českém trhu jsme již dodali a namontovali více než 1. Naše společnost poskytuje kompletní služby v oblasti solární energetiky. Zajistíme veškerou administrativu včetně vyřízení celkového připojení FVE a vyřízení dotace z programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM. Zajištění DOTACÍ na solární systémy k ohřevu vody pro rodinné domy. Projekt, doprava po celé ČR zdarma.


Solarni systemy

CZ - prodej a montáž solárních panelů, solárních systémů a solárních fotovoltaických elektráren. Fosilní paliva na naší planetě vznikala přírodními postupy po dobu několika stovek milionů let. Jejich spalováním se o ně zcela připravíme v následujících 2letech. V případě, že chcete vlastní solární elektrárnu, můžete využít buď stavebnice s danými parametry jednotlivých komponentů, anebo si můžete udělat vlastní sest.


Kdo má na dotaci nárok? Podmínky pro zisk dotace jsou jednoduché. Stačí být vlastníkem nemovitosti, na kterou se bude sluneční elektrárna montovat a nemovitost musí být zkolaudovaná jako objekt k bydlení, nebo rodinný domek. Fotovoltaické elektrárny, hybridní systémy, grid-free, ostrovní systémy, solární panely, střídače a další komponenty solárních systémů na výrobu elektřiny.


Prodej solárních ostrovních systémů, rekuperačních jednotek, tepelných čerpadel, hybridních systémů, solárních hraček, nabíječek a dalšího zboží. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není.


Vítejte u specialistů na teplo! Jsme firma, která se velmi rychle prosadila mezi velkou konkurencí. Získejte projekt k solárním systémům zdarma. Vše o solárních systémech. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


Solarni systemy

Na letošní rok až do odvolání jsme pro Vás připravili nabídku solárních paketů pro ohřev teplé vody za speciální výhodné ceny již od 44. Fotovoltaika není jenom drahé řešení na střechu domu a dotovaný prodej energie do veřejné el. Je to hlavně řešení problému s elektřinou na chatě, zahradě, chalupě, nebo karavanu.


Nabízíme vhodné solární panely, regulátory a akumulátory. Poradíme Vám se sestavením systému přímo dle vašich představ a potřeb. Již nikdy nebudete muset měnit vysokokapacitní baterie nebo instalovat dlouhé elektrické vedení, jehož zainvestování se Vám nikdy nevrátí.


Nejprve zanalyzujeme, jakou máte spotřebu elektřiny. Na základě toho vyprojektujeme fotovoltaiku vhodnou právě pro vaši domácnost nebo firmu. Fototermika (ohřev TUV) Kompletní solární systémy s nuceným oběhem ( čerpadlo), zvláště vhodné pro rodinné domy.


Více o solárních systémech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky