úterý 11. července 2017

Ratimor granule

With proven effectiveness and very high palatability it provides users with excellent rodent control solutions. Upozornění: Při aplikaci používejte vždy gumové rukavice. A palatable rodenticide for the control of rats and mice.


Available in pasta sachets or loose in trays. Application: Indoors and outdoors (around buildings). Deratizační nástraha ve formě granulí na hubení hlodavců - myší, potkanů.


Požerová pasca k jednorázovému hubenie potkanů, potkanov a myšou domácich vo vlhkém prostredie. Nástraha je určena k přím. Požerová nástraha ve formě měkké návnady k hubení myší domácích, potkanů a krys v interiéru a exteriéru.


Ratimor granule

Tyto voňavé granule jsou ideální pro vaše pejsky. Profi balenie predávame len pre vyškolených profesionálnych používateľov. Obsahuje hořké látky pro ochranu dětí.


Granule na hubení hlodavců. Ratimor Plus granule 150g. Zbavte se hlodavců pomocí účinné nástrahy. H3Může způsobit poškození orgánů při prodloužené nebo opakované expozici.


Ratimor granule

Prodej pouze osobám starším let. MIKBAITS Pstruží granule 4mm 1kg Boilies a krmivo pro ryby. Potápivé, výborné k hromadnému vnadění, Dají se použít i jako nástraha Pozvolnější rozpad (měknou).


Chráníme i vaše bezpečí prosím neobjednávejte pokud to není nutné zboží na dobírku. Toto opatření má za cíl snížit riziko přenosu nákazy při kontaktu mezi řidiči a příjemci. Používa sa bez ďalších úprav.


Ratimor granule

Výrobok má byť používaný v súlade s údajmi na etikete výrobku. Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.


Rodenticíd nepoužívajte vonku. Jak správně umístit jed na potkany. Při pokládání deratizačních nástrah se vždy řiďte etiketou, dodržujte dávkování a návod uvedený na výrobku. Všechny informace o produktu Prostředek proti škůdcům UNICHEM RATIMOR BRODIFACOUM parafinové bloky 3g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze UNICHEM RATIMOR BRODIFACOUM parafinové bloky 3g. Signální slovo: Varování Údaje o nebezpečnosti: Bezpečnostní pokyny: H373.


Ratimor granule

Přípravek je klasifikovaný jako zdraví škodlivý. Podobné fráze: ratimor parafinove bloky 3g krab, ratimor mekka nastraha 1g krab, solmucol 200mg peroralni granule sacku, agrobio ratimor mekka nastraha 1g krab, agrobio ratimor mekka nastraha 1g sacek, granule barel na granule zdarma, granule pro kocky applaws granule cat, granule pro psy plus kontejner na granule , genesis. Veškeré informace o produktu. Tieto súbory sa používajú k zlepšeniu zobrazeniu webových stránok a nepredstavujú pre užívateľa žiadne riziko. Otrava RATIMOR granule 150g.


Vzhledem k tomu že prodáváme krmiva pro zvířata, je naše prodejna otevřena, můžete si přijít nakoupit!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky