pátek 7. července 2017

Automatické kotle 5 emisní třídy

Automatické kotle PROSAT emisní třídy. AUTOMATICKÉ KOTLE NA KOTLÍKOVOU DOTACI. Certifikace na pelety KOTLE 5. Na trhu se objevují pouze doprodeje skladových zásob, nové modely ale už uváděny nejsou.


Pokojové termostaty a regulace pro kotle s podavačem.

Zónová regulace podlahového a radiátorového topného systému. Prodejna Jičín - Greeneco. Emisní třída kotlů dle norny EN-303- 5. Kotle mají prakticky bezdýmné spalování paliva, což vede k velmi nízké emise škodlivin a prachu. Dosahovaly nižších emisních limitů a účinností převyšovaly automatické kotle s litinovým výměníkem.


Z tohoto důvodu se firma zaměřila na vývoj a inovaci těchto automatických kotlů. Z hlediska ekologie dokáže v určitých případech spadat i do třídy 5. Díky odtahového ventilátoru je zajištěno bezprašné vybírání popela.

Potěšující je i automatické vypnutí, jakmile je detekováno dohoření. Nechybí také bezpečnostní funkce v podobě chladicí smyčky, která brání přehřátí kotle. Výhody automatických kotlů SLOKOV SL. Představujeme vám kotle 5. MOC-EKO VÍCE O MOC-EKO Kotle Lukáš Mocek Nabízíme kotle MOC-EKO určené k ohřevu vody v systémech ústředního topení a TUV. Nevýhody automatického kotle VIADRUS HERCULES Green Eco Therm 32KW Senior.


V této kategorii dosud excelují kotle na biomasu, jako jsou pelety nebo dřevo, kde je možné snížit množství škodlivých emisí na minimum. OPOP Biopel Premium plus Kompakt Set. Firma Benekov nabízí širokou škálu vysoce kvalitních automatických kotlů na tuhá paliva. Získejte výhodnou kotlíkovou dotaci. Kotle dle emisního odpadu jsou zařazené do emisních tří kde emisní třída je ta nejvyšší.


PROSAT WS – výhody plně automatického kotle nejvyšší emisní třídy za cenu obvyklého kotle s ručním překladním! Výsledky zkoušek provedených v akreditované. MATERIÁL: P265GH ocel mm, prvky topeniště z nerezové oceli 1. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky.


Jakou emisní třídu splňují kotle U2 UECO a U28?

Kotel Hercules Uje kotel třídy na palivo hnědé uhlí, černé uhlí a koks. Firma DEFRO připravuje automatické kotle emisní třídy VI. Prakticky tedy nebude možné kotle emisních tříd nižších než 3. ROJEK má nově v nabídce také vlastní kotle v 5. Jedná se o nové teplovodní kotle typu ROJEK A BIO pro spalování dřevních pelet. Tyto automatické kotle jsou konstruovány pro vytápění obytných i komerčních objektů, jejichž tepelná ztráta nepřevyšuje kW.


Pozor, někdy bývá mylně zaměňován pojem 5. Když se rozhodnete pro topení pelety, můžete dosáhnout ještě o třídu výš – číslo je zde maximum toho, co můžete od svého kotle vůbec očekávat. Moderní kotle na tuhá paliva od většiny výrobců vynikají vysokou účinností, která s sebou nese vedle nízké spotřeby paliva a výborné emisní třídy taky nízkou teplotu spalin a případně i vyšší nároky na komínový tah. Díky tomu je nutné věnovat zvýšenou pozornost spalinovým cestám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky