pátek 28. července 2017

Kobok bystra

Najväčší výrobca krbových vložiek a príslušenstva na slovensku. Plieninis Kobok židinio ugniakuras BYSTRA 5su tiesiu stiklu, atveriamomis durelėmis. Vidus išklotas šamoto plytomis. Stiklo aukščio ir durelių rėmelio pasirinkimai.


Všechny spotřebiče a kouřovody KOBOK se před lakováním pískují. Je to systém žáruvzdorné povrchové úpravy bez ředidel, který sleduje trend k redukci ředidlových emisí.

Kobok BYSTRA 6pagamintas iš KORTEN plieno pasižymi svarbiausia savo savybe - tai ugniakuras-židinys sukurtas šildymui. Kobok BYSTRA 6lengvai modifikuojamas, o tai reiskia, kad Jūs patys galite susikurti tokį židinio ugniakurą, o kartu ir patį židinį, apie kokį seniai svajojote. CHOPOK, ĎUMBIER, MÝTO, BYSTRÁ, ROTO, v rôznych výkonových radách a vyhotoveniach. Sú určené na spaľovanie dreva a drevených brikiet. Vysoký výkon a účinnosť ich predurčuje na doplnkový a záložný zdroj tepla, ktorý umocňuje.


Tradícia, inovačný prístup a moderné výrobné technológie nám umožňujú predložiť Vám širokú komplexnú ponuku krbových spotrebičov a základných stavebných materiálov. Бетонна топка Kobok Bystra L LD 4з прямим склом для опалення будинку. Корпус вертикально витягнутий вгору та виготовлений з жароміцної стали, а топкова камера викладена товстими шамотнимі плитами, що в рази подовжує.


Kobok BYSTRA 5pagamintas iš KORTEN plieno pasižymi svarbiausia savo savybe - tai ugniakuras-židinys sukurtas šildymui.

Kobok BYSTRA 5lengvai modifikuojamas, o tai reiskia, kad Jūs patys galite susikurti tokį židinio ugniakurą, o kartu ir patį židinį, apie kokį seniai svajojote. Топка для каміна керамічна Kobok Bystra LD 6з прямими паралельними склами. PEČI-Keramika, proizvodnja keramičnih pečnic, iz Slovenije v partnerstvu s podjetjem KOBOK , proizvodnja kaminskih kurišč, iz Slovaške. V Novem mestu, je pred več kot stotimi leti zrasla ena od prvih pečarskih obrti.


Dohodnite si vlastnú cenu. Radi Vám poskytneme poradenstvo pri výbere tovaru, informácie ohľadne skladových zásob a okrem ďalších služieb aj možnosť dohodnúť si individuálnu cenu na tovary z nášho sortimentu. Pro akumulační obestavby doporučujme. Krbové vložky Kobok BYSTRÁ - průhledové, oboustranné. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Priemerný tepelný výkon: kW.


Bystrá je v základnej verzii so segmentovým šamotom, sú to krbové vložky s vyšším formátom, t. Jedná se o vizualizaci krbu na RD Rýmařov. Dům je postaven ve Velké Polomi. Kobok BYSTRA 4pagamintas iš KORTEN plieno pasižymi svarbiausia savo savybe - tai ugniakuras-židinys sukurtas šildymui. Kobok BYSTRA 4lengvai modifikuojamas, o tai reiskia, kad Jūs patys galite susikurti tokį židinio ugniakurą, o kartu ir patį židinį, apie kokį seniai svajojote.


Камінна топка Kobok Bystra L VD 5гільйотина (вертикальний підйом дверки). Висока якість матеріалів. Zabudovávajú sa teplovzdušným, hybridným a akumulačným spôsobom do krbov rôznych štýlov a tvarov.

V široké nabídce lze najít různé modelové řady, např. Chopok, Ďumbier, Bystrá a další. Specialitou jsou krbové vložky se zadním přikládáním. Postali ste lastnik kaminskega vložka znamke KOBOK , ki je slovaški izdelek vrhunske kakovosti. Tyto krby jsem schopni Vám dodat.


V izogib možnim okvaram, zaradi varovanja okolja, da bi vam bil kaminski vložek v veselje in vam zagotavljal prijetno toploto ter udobje, pazljivo preberite navodilo za montažo in uporabo. Ak áno, bude sa vám páčiť aj krbová vložka BYSTRÁ s ohniskom a zasklením orientovanými vo vertikálnom smere. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


KOBOK Bystrá polar alternatívy - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky