pátek 7. července 2017

Koncová zpětná klapka

Koncová zpětná klapka

Kanalizační koncová žabí zpětná klapka DN 2HL720. Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Klapka funguje automaticky. Její výhodou je možnost ruční aretace.


Vyžaduje-li se těsnost, je nutno do potrubí zařadit i armaturu uzavírací. Tyto armatury jsou vhodné zejména pro použití na odpadní vodu, kal, husté. Zpětná koncová klapka DN 110. Měkkotěsnicí koncová klapka se šikmým talířem zabraňující zpětnému zaplavení odvodňovacích stok a potrubí.


Koncová klapka je odlitek. Mezikruží je připevněno na pevnou desku, která se přímo kotví na stěnu, přírubu, nebo přes přechodový kus na potrubí. Tvarovky pro použití v místech, kde potřebujeme zabránit zpětnému toku odpadních vod nebo proti pronikání hlodavců. V sortimentu najdete jednoduché klapky bez aretace až po armatury s dvěma uzávěry pro odpadní vody s obsahem fekálií.


Koncová zpětná klapka

Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Při vypnutí systému zabrání proudění vzduchu z domu ven a obráceně. Kruhová těsná zpětná klapka RSKT se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu.


This is an example of a section. Homepage sections can be any page other than the itself, including the page that shows your latest blog posts. Jinak nazývaná také žabí klapka. V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. Určeno pro plastová svodná potrubí s hrdlem.


HL koncová žabí zpětná klapka DN200. DN – DN 30 PN116. DN – DN 20 PN116.


Tato kanalizační zpětná klapka průběžná je totožná s klapkou DN 11 avšak lidé jsou zvyklí používat i tento rozměr tedy DN 100. Výkyvná deska (srdce) dosedá na mezikruží, které je opatřeno těsněním. Popis: Prodám PVC koncovou kanalizační zpětnou klapku.


Koncová zpětná klapka

Ochrana pomocí zpětných klapek. Jednoduše řečeno, uplatní se všude tam, kde hrozí zpětný tok látek a jejím hlavním úkolem je tomuto zpětnému toku zabránit. Kvalitní celo-mosazná vodorovná zpětná klapka se používá jako armatura pro vodorovnou instalaci na studenou a teplou vodu.


Je vyrobena s vnitřním závitem dle evropských standardů ISO 2s těsnění EPDM. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN200. Tento úklon zajistí funkčnost a těsnost. Gravitační vs tlakové potrubí Pro určení typu zpětné klapky je způsob toku velmi důležitý. Samočinná koncová zpětná armatura chránící potrubí proti vnikání různých nečistot nebo před zaplavením potrubí při.


Napsat hodnocení Prosím přihlaste se nebo se registrujte pro napsání Hodnocení. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Motýlková klapka může být použita jako koncová armatura v přírubovém a LUG provedení.


Ovládání armatur je zajištěno ručním pohonem - pákou, převodovkou s ručním kolem, pneumatickým servopohonem, elektrickým servopohonem s elektronikou dle požadavků a potřeb zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky