čtvrtek 13. července 2017

Odstávka teplé vody praha 4 2018

Odstávky a poruchy Máte problém s dodávkou tepla či teplé vody ? V aktuálním čísle magazínu Teplo pro Prahu najdete informace o. Omezení dodávek teplé vody na sídlišti Spořilov II. Bez teplé vody tak musí několik dní vydržet takzvaná severní oblast Prahy (viz box). Celkem se opravy letos týkají přes 2míst.


Odstávka vody bude na některých místech trvat třeba jen jeden den, jinde zase celý týden.

Najdou se však i místa, kde opravy zvládnou i bez toho, aby lidé o teplou vodu přišli. Příčina problému je zpravidla identifikována v sekundárních rozvodech u odběratele, a to nejen z důvodu nízké teploty na výstupu u konečného zařízení, ale také například z důvodu nezajištěné pravidelné cirkulace teplé vody v objektu, slepých ramen, neobydlených bytů, apod. Praha nosí roušky - Výběr a případný výdej omezeného množství ochranných pomůcek Pokud potřebujete naléhavě roušky a nemůže si je obstarat jinak, můžete o ně v omezeném množství požádat na několika místech, které pro vás připravil Úřad městské části Praha 4. Praha přistoupila jako jedna z posledních k balené vodě pro postižené Vydáno 3. Dodávky teplé vody by měly být obnoveny ještě dnes v nočních hodinách. Projekt balené vody , tedy donášky přímo do bytu pro zdravotně postižené, má první letošní přírůstek.


Stala se jím městská část Praha 11. I díky ní je již služba dostupná v městských částech.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Výbor SVJ. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli. Tentokrát práce ovlivní situaci v Holešovicích, Hlubočepích, Zličíně, Řepích, Libni, Jinonicích, na Vinohradech, v Nuslích a Bohnicích. ODSTÁVKY ZDROJŮ TEPLA Přehled plánovaných i neplánovaných odstávek zdrojů tepla (z důvodu rokonstrukcí a oprav ). V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na bezplatné lince Zákaznického centra.


Doposu když se stala havárie vody , lidé se ke zmíněným informacím nedostali. PREdistribuce omezuje plánované odstávky elektřiny a návštěvní hodiny pro veřejnost. Z karanténních důvodů vyhlášených vládou České republiky mohou lidé pracovat z domova, rovněž i školáci a studenti zůstávají doma. Pražská teplárenská, a. Poprvé po třech letech vypukne velká letní odstávka teplé vody na sídlištích v Mostě i Litvínově.


V každém městě bude celoplošná ve dvou termínech a potrvá zhruba týden. V některých částech Mostu nepoteče teplá voda déle kvůli lokálním opravám. Například v Michli odstávka začne 29. V našem objektu proběhne odstávka v těchto termínech: od 2. Havárie vody Praha - přehled řešených havárií k 20.


Možnost přerušení ohřevu teplé vody z VS Tilschova v Praze 4. Vážení odběratelé tepla, dovolujeme si vás informovat o možných výpadcích ohřevu.

Aktuální přehled havárií vody v Praze a též možnost havárii vody. Většina prací proběhne v úterý 22. Stodůlek, Jinonic, Suchdola, Dolních Měcholup, Bubenče, Michle, Radotína a Karlína. Letní odstávky teplé vody K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.


Počítáno z cen vody v 2největších městech ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky