středa 6. března 2019

Výměna plynové vzpěry

Výměna plynové vzpěry

Výměna plynové vzpěry - Postup jak vyměnit plynovou vzpěru u víka kufru auta (u pátých dveří). Plynové vzpěry se používají jako pomocný prvek pro zvedání těžkých krytů. Pomáhají, aby otevírání krytu nebylo příliš namáhavé a kryt po otevření zůstal v horní poloze.


Při řezání pístnice kvůli vypouštění tlaku musíte však dodržet několik bezpečnostních opatření. Používejte jen ruční pilu a při řezání ji překryjte nějakou utěrkou. Pokud chcete zjistit, jaké plynové vzpěry jsou nejvhodnější právě pro Vaše zařízení (nebo pokud nelze přečíst sílu na štítku staré vzpěry ), zašlete nám prosím potřebné informace, které najdete v níže uvedeném PDF souboru.


Nejste si jisti, jak vyměnit starou plynovou vzpěru za novou? Už před koupí myslete na to, jaké vzpěry si kupujete. Může se stát, že při nesprávném výběru vám po půl roce doslouží. Náš konfigurátor plynových vzpěr Vám umožní snadno zkonfigurovat plynové vzpěry přesně podle Vašich požadavků.


Kalkulátor Výpočet plynové vzpěry ? Najít náhradu za Airax, AL-KO, Lesjöfors, Stabilus Lift-O-Mat, Suspa Liftline. Výměna vzpěry kufru Plynová vzpěra Škoda Octavia I Combi Potom co mi přítelkyně hodila zadní dveře na hlavu při vyndavání věcí z kufru. Vítáme Vás na našich stránkách věnovaných plynovým pružinám od světoznámých výrobců.


Naleznete zde vzpěry a příslušenství, které máme ve většině případů skladem. Demontáž vzpěry - Pomocí šroubováku na konci vzpěry uvolníme pružnou pojistku. Je to takový plechový proužek, jehož konce jsou zasunuty do plastové koncovky. Výměna je u konce, což znamená také nutnost vyzkoušení, zda vzpěry víka zavazadlového prostoru skutečně fungují tak, jak mají. První zkouška by měla být spojena s opatrností, a tak víko raději přidržujeme po celou dobu, co se otevírá, stejně jako jistíme i to, zda drží na svém místě.


Druhá zkouška by měla být. Ze zkušenosti: Pokud nehodláte investiva, tak stačí mírně ohnout pístní tyč vzpěry tahem (tlakem) ruky , kolmo na osu vzpěry ,. Po každém zásahu vyzkoušet účinnost míry ohnutí. Toto se mně osvědčilo a plní funkci již několik let.


Vzpěry s různým průměrem pístu se dále odlišují různými. Dnes jsem chtěl vyměnit plynové vzpěry pátých dveří. Uvolnil jsem klubky na dveřích avšak vzpěry my nejdou vytáhnout. Můžete mi někdo poradit jak lze vzpěry vyndat? Vzpěry se dají koupit v tuning shopech, jenže ty levné nepasují a musí se upravit.


Výměna plynové vzpěry

Já jsem sehnal přes inzerát, upravené pro montáž do octavie za 200Kč. Dají se použít plynové vzpěry na páte dveře u Octavia Combi, ale mají příliš velkou sílu, takže nejsou idelální. Kapalina mi z ní mizí rekordně rychle.


A to jsem toho zatím moc nenajezdil. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. MontIRP is your reliable partner.


Plynový píst pomáhá otevírat a zároveň drží otevírané dvířka v různých pozicích. We offer our services in industry machines assembly, iron constructions, locksmith and metalworking and maintenance of industrial plants. Best advantage of our company is ability to immediatelly offer draft solution for our customers with ability of quick resolution. Poprvé si plynové vzpěry nechal patentovat jejich vynálezce Francouz Paul Giffard.


V podstatě se jedná o pístnici, která se zasouvá do uzavřeného válce. V důsledku toho se zmenšuje vnitřní objem válce. V tomto válci se zvyšuje tlak.


Působením tlaku vzniká síla, která plynové vzpěry vytlačuje ven. Stažení koncovky - Rukou stáhneme koncovku plynové vzpěry z čepu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky