pátek 22. března 2019

Keramické pece kittec

Keramické pece pro základní školy, mateřské školy (ZŠ a MŠ). V dubnu akce pro všechny keramické pece : až o nižší ceny než přímo od výrobce _____ Po dohodě Vám upravíme cenu jakékoli keramické pece. Najdete zde pece kruhové a komorové od firem LAC a KITTEC. Kittec CB Plus Speciál vč. I my se keramikou bavíme, pořádáme keramické kurzy, máme vlastní keramickou dílnu a pořádáme řadu dalších souvisejících aktivit, proto víme, co pro svou práci potřebujete a umíme vám to v té nejlepší kvalitě a servisu nabídnout.


Dodáváme jak klasické pece různých parametrů, tak i pece průmyslové, laboratorní. Vybavení pecí: pálicí pomůcky (pláty do pece , stojánky, atd). Free Shipping Available.


KITTEC - keramická pec CB Plus Studio Line. Dostupnost: Vyprodáno 45. C, objem litrů, připojení 230V - tedy do zásuvky. Na videu vám názorně ukážeme zá. Elektrické vypalovací pece majú velmi široké použitie, predovšetkým vďaka svojej snadnej obsluhe.


Keramické pece kittec

Regulátor TC - má všechny hodnoty typické keramické vypalovací křivky (doba náběhu, regulované zahřátí ve dvou fázích na nastavitelnou konečnou teplotu, doba výdrže, regulované ochlazování), jsou libovolně nastavitelné. Zobrazit všechny recenze. Víme, jak složitá je pro zákazníka orientace v nabídce keramických pecí. Připomínám, že by si měl každý zájemce o řemeslo, hobby a výtvarné umění v hlíně odpovědět na otázku, co od keramické pece očekává. Fatální chyba při výběru v podstatě.


Na základě Vašich požadavků můžete odpovídajícím způsobem přizpůsobit a uložit šest. Součástí digitální automat. Bentrup TC 4 nebo TC dle nabídky. To je naprosto dostačující pro běžný provoz keramické dílny, takže při různých režimech výpalů.


Keramické pece kittec

Usazení pece a zaškolení k obsluze je součástí dodávky a poskytujeme je zdarma. Táto komorová pec bola v. Po dobu našej činnosti sme obslúžili radu zákazníkov k ich spokojnosti. K našim stálym zákazníkom patrí CVČ, školské krúžky, keramické dielne a aj jednotlivci. Materská spoločnosť MB-SVING s. Od úplných začátečníků (provozovatele výtvarných studií, uměleckých ateliérů, domácích, školních a terapeutických dílen) až po zavedené řemeslníky, tedy hrnčíře, výrobce užitkové či dekorativní keramiky a kachloví.


Nabízíme vše v oblasti hrnčířství a keramiky. Poskytujeme dodávky surovin, hmot, příslušenství a dalších potřeb pro keramické dílny. Zařízení keramických dílen _ pece , hrnčířské kruhy a další pomůcky a potřeby pro keramiku.


Keramické pece kittec

Dále se zabýváme opravami a údržbou keramických pecí – kontrola, servis, výměna topných spirál, zaškolení obsluhy pece a regulátoru. V našich nabídkách doporučujeme mimo pecí ROHDE také keramické pece a stroje firmy KITTEC. Speciální pec na výpal smaltu a sklo o objemu 20l. Umožňuje bezpečnou manilupaci při otevírání pece za vysokých teplot.


Výroba speciálních vypalovacích pomůcek a náčiní. Cena je bezkonkurenční a zkušenosti s pálením v běžných teplotách jsou výborné díky tvaru (stejná výška jako šířka) a přebytku výkonu. Opište prosím kód z obrázku do pole níže: Pokračovat.


Keramické pece kittec

CLASSIC Line pásové pece do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky