středa 13. března 2019

Hakr 400

Hakr 400

Základem je skořepina z odolného ABS plastu tvořící úložný prostor o objemu úctyhodných 4litrů, kam složíte i velký náklad nebo párů lyží či snowboardy. Hledáte střešní box vysoké kvality, jednoduché montáže a největších rozměrů? Hakr Magic 4je vhodný pro každého, kdo potřebuje své auto jestě o nějaký ten pořádný kus nafouknout, aby se mu tam jestě hromada věcí vešla. Určitě doporučuji tento box. Otevírání z obou stran je velmi praktické, už kvůli samotné montáži na příčníky.


Je vhodný pro převoz téměř jakéhokoli nákladu včetně lyží dlouhých maximálně 1cm. Magic Line 4je střešní box známé české značky Hakr Brno. Hmotnost nákladu však nesmí přesáhnout kg. Základom je škrupina z odolného ABS plastu tvoriaca úložný priestor o objeme úctyhodných 4litrov, kam zložíte i veľký náklad alebo párov lyží či snowboardy.


Strešné boxy Hakr predstavujú ideálny pomer medzi nízkou cenou, dobrou kvalitou, pekným dizajnom a praktickými vlastnosťami. K dispozícii máme pre Vás celoročne viac ako 5kusov strešných boxov okamžite skladom. Oboustranné otevírání pomocí kovových mechanických vzpěr usnadní montáž boxu i nakládání zavazadel.


Autobox Hakr Magic line 4- šedý matný. Tento box nabízíme také v lakovaných verzích Bílý lesk , Černý lesk. Boxy v lakovaném provedení disponují kvalitnějším ABS plastem víka - které je tak mnohem tužší, nekroutí se a box má tak delší životnost. Jedná se o autobox velmi zdařilého designu, s novým, vyztuženým víkem pro větší pevnost a tuhost boxu. Dále se uvnitř v přední části boxu nachází ochranný plech, který zajišťuje větší bezpečnost a ochranu převáženého nákladu.


Velmi oblíbený velký střešní box, který potěší pořizovací cenou. Vzhledem k délce dnešních lyží má ideální rozměry na zimní dovolenou. Strešný box Hakr v praktických rozmeroch pre všetky Vaše potreby za vynikajúcu cenu.


Hakr 400

Moderný dizajn ladiaci s dizajnom nových automobilov. Znížené dno pre lepšiu aerodynamiku. Obojstranné otváranie, zabezpečeí jednoduchšiu montáž, vykladanie a nakladanie vecí. Двустранното отваряне е направено да улесни товаренето, монтажа и демонтажа. Horní víko boxu je v provedení šedá barva.


HAKR Magic line 4šedý. Díky kovovým podélným výztuhám ve dně nabízí velkou tuhost a stabilitu. Rozměry 199x74x42cm a objem 400l jsou garancí pro pohodlnou přepravu párů lyží nebo snowboardů do délky 185cm.


Hakr 400

Хубавата аеродинамична форма в комбинация с елагентния черен гланц правят модела особенно атрактивен. Предвид размерите модела е подходящ за всички размери. Parametry jsou zárukou pro pohodlnou přepravu párů lyží nebo snowboardů do délky 1cm.


A 2m hosszú box akár pár síléc vagy snowboard szállítására is alkalmas. Kisebb autókra ideális. Hárompontos központi zárral zárható a maximális biztonságért.


Hakr 400

Střešní nosič s oboustranným otevíráním. Disponuje montážním systémem U-profil, centrálním 3-bodovým zámkem a pojme párů lyží, nebo snowboardů. Kompletní informace o produktech značky Hakr - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Hakr na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Máte hodně vybavení a malý kufr? Pořiďte si kvalitní střešní box Hakr Magic 4! Můžete si vybrat hned ze čtyř barevných provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky