čtvrtek 21. března 2019

Bojler na solární ohřev

Bojler na solární ohřev

Bojlery pro solární ohřev vody. V našem sortimentu naleznete solární bojlery pro zajištění dostatečného množství TUV pro bytové jednotky, provozovny, restaurace a. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Report z návštěvy jedné české firmy.


Bojler na solární ohřev

Solární ohřev - úspory ekologické i ekonomické. Dle konkrétních požadavků Vám zdarma navrhneme solární systém na míru pro celoroční ohřev TUV, sezónní přitápění objektu či solární ohřev bazénu. Při nejběžnější variantě zapojení pro solární ohřev TUV se návratnost investice pohybuje již okolo 3-let. Umístění elektrické topné patrony ve středu zásobníku má významný vliv na správné dimenzování solárního systému. Zpravidla se při instalaci volí solární zásobníky vody o 1. Vámi užívaný elektrický bojler.


Jen tak lze zajistit co největší míru úspory elektrické energie a. Máte kombinovaný bojler a chcete ohřívat vodu soláry? Pokud vlastníte kotel na tuhá paliva budete pravděpodobně ohřívat vodu v kombinovaném bojleru. Mnoho zákazníků přechází na solární ohřev vody, neboť si zvyklo ohřívat vodu kotlem i přes léto a tento způsob ohřevu vody jim již nevyhovuje. Ohřev teplé užitkové vody pomocí stejnosměrného prou který vyrábí fotovoltaické panely. Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen.


Když vybíráte umístění pro bojler , mějte na paměti, že čím chladnější prostředí to bude, s tím většími tepelnými ztrátami se budete potýkat a tím více vás bude ohřev vody stát. Například oblíbené bojlery Dražice mají na objem 1litrů denní ztrátu kWh. To však platí tehdy, kdy je okolní teplota 20. Moderní systémy jsou vybaveny elektronickou regulací, která sama ohřeje bojler na požadovanou teplotu a poté systém odstaví. Dále je možné bojler propojit s kotlem na dřevo nebo připojit plynový a elektrický ohřev , který dodá teplo, když solární systém nestíhá (např. v zimě).


Kolik solární systém stojí? Solar Kerberos je chytrý systém pro fotovoltaický ohřev vody. Potřebujete k tomu standardní elektrický bojler , třeba ten, co už máte doma. Proč si pořídit solární panely na ohřev vody ? Cyklus se v rámci tohoto tzv.


Bojler na solární ohřev

Napříkla pokud je stávající ohřev vody řešen průtokovým bojlerem, solární zásobník se. Ohřev vody fotovoltaikou je tedy levnější než termickým solárním systémem. Zatím však není levnější než cena elektrického ohřevu v akumulačním tarifu. Panely kW p, zásobník 3l, bez střídače, cena včetně montáže a DPH.


Nemusíte již měnit akumulační nádobu nebo bojler , vše zůstává, stačí jen instalovat fotovoltaické panely. Velmi praktické využití v této. Nejčastějším důvodem pro pořízení solárního systému pro ohřev vody nebo přitápění není ani tak ekologie, nebo láska k přírodě, ale ekonomika. Tento systém je vhodný pouze pro objekty bojlerem od DZ Dražice typu LX, který pracuje na principu dvou samostatných elektrických okruhů.


Fotovoltaický ohřev vody DZ Dražice LX. První je napojený na elektrickou energii ze sítě (AC 230V) a druhý je napojená na fotovoltaické panely. Oba okruhy mohou pracovat současně nebo.


Dalším faktorem je i pohodlnost, kterou tento způsob ohřevu vody zákazníkům přináší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky