pondělí 4. března 2019

Skleněná deska pod krbová kamna

Skleněné desky pod krbová kamna jsou vyráběna z 6mm skla s fazetou. Skleněné podložky před krby, pod kamna a pece, Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Podkladová skla pod kamna - 123sklo.


Skleněná deska pod krbová kamna

Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Podložka pod krbová kamna , která zamezí přímému kontaktu skla pod kamna a krbových kamen. Díky této podložce, vložené přímo pod nožky kamen, zvýšíte nosnost skla pod kamna. Návod na položení skla pod kamna a před krby.


Usazení – položení skla pod krbová kamna nebo před krb. Zároveň je takto upravené sklo. Zajímá Vás jak správně napojit kamna , který kouřovod s jakou délkou a pod jakým úhlem jej napojit? V tomto článku se Vám pokusíme některé nejasnosti objasnit a vysvětlit. Kč (s DPH) 8Kč (bez DPH) detail.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Vytopí prostor o objemu 35–m3. Máte atypický krb či krbová kamna ? Chcete mít sklo pod krbová kamna či před krb přesně podle vašeho návrhu? Návrh skla do krbových kamen od firmy SKLOmat. Protože jsme výrobci, vaše přání je předem splněno.


Podívejte se také na fotogalerii atypických skel. Může jím být kvalitní skleněná deska pod krbová kamna. Skleněná deska pod kamna - obdélník (x 1cm), síla mm. Jak na položení skla pod kamna a před krby Nejprve odstraňte z předpokládané plochy uložení skla veškeré nečistoty. Bezpečnostní sklo pod kamna položte přímo na podlahu, nepřesunujte.


Poté položte na sklo kamna tak, aby se jejich kovové nožičky skla přímo nedotýkaly. Pro tento účel doporučujeme použít speciální. Těsnící šnůry do kamen. Dopojovací redukce ke komínům.


Sklo před krb se zkosenými roh. Lepidla na stavbu krbu. Desky na obezdění krbu. Podlahová deska se skvěle hodí jako podložka pod krbová kamna , peletová kamna a komínové vložky a chrání bezprostřední okolí před odletáváním jisker a nečistot. Proto je důležité myslet na bezpečnost, a nejen krbová kamna správně umístit, ale také pro ně vybrat bezpečnostní podstavné sklo pod kamna.


Cenu za výrobu atypických skel pod kamna , před krby na míru vám sdělíme na požádání. Plech vhodný pod krbová kamna , o síle mm. Námi dodávané kalené sklo má přednostně sloužit jako podstavná nehořlavá podložka pod kamna a před krby. Zakalením dosahuje sklo zvýšené pevnosti a také bezpečnosti.


Všechna námi dodávaná skla pod krbová kamna a před krby mají po obvodu nášlapnou sníženou hranu - fazetu. Malá praktická krbová kamna Prity s retro vzhledem v černé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky