středa 20. března 2019

Hakr magic line 400

Do you have many luggage? Magic Line 4je střešní box známé české značky Hakr Brno. Je vhodný pro převoz téměř jakéhokoli nákladu včetně lyží dlouhých maximálně 1cm. Hmotnost nákladu však nesmí přesáhnout kg.


Hakr magic line 400

Základem je skořepina z odolného ABS plastu tvořící úložný prostor o objemu úctyhodných 4litrů, kam složíte i velký náklad nebo párů lyží či snowboardy. A 2m hosszú box akár pár síléc vagy snowboard szállítására is alkalmas. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. O nás Aktuality Nástrojárna Atesty Seznam prode. Základom je škrupina z odolného ABS plastu tvoriaca úložný priestor o objeme úctyhodných 4litrov, kam zložíte i veľký náklad alebo párov lyží či snowboardy. Пасва идеално на средни и големи автомобили.


Velmi oblíbený velký střešní box, který potěší pořizovací cenou. Vzhledem k délce dnešních lyží má ideální rozměry na zimní dovolenou. Oboustranné otevírání pomocí kovových mechanických vzpěr usnadní montáž boxu i nakládání zavazadel. Strešný box Hakr v praktických rozmeroch pre všetky Vaše potreby za vynikajúcu cenu.


Moderný dizajn ladiaci s dizajnom nových automobilov. Znížené dno pre lepšiu aerodynamiku. Obojstranné otváranie, zabezpečeí jednoduchšiu montáž, vykladanie a nakladanie vecí.


Hakr magic line 400

Strešné boxy Hakr predstavujú ideálny pomer medzi nízkou cenou, dobrou kvalitou, pekným dizajnom a praktickými vlastn. Parametry jsou zárukou pro pohodlnou přepravu párů lyží nebo 4. Box magic Line 4šedý lesk si zachovává u zákazníků oblíbený design řady magic Line a díky kovovým podélným výztuhám ve dně nabízí větší tuhost a stabilitu. Horní víko boxu je v provedení šedá barva. Díky kovovým podélným výztuhám ve dně nabízí velkou tuhost a stabilitu.


STŘEŠNÍ BOX HAKR MAGIC LINE 4litrů - šedý. Vaše cena v EUR (orientačně): 20EUR. S oboustranným systémem otevírání lze box otevřít střídavě z obou bočních stran.


Hakr magic line 400

Centrální zámek ovládá zamykací body. Jedná se o autobox velmi zdařilého designu, který je díky svým rozměrům vhodný pro celoroční používání - je vhodný. Olcsó MagicLine3Tetőboxok árak, akciók. Dále se uvnitř v přední části boxu nachází ochranný plech, který zajišťuje větší bezpečnost a ochranu převáženého nákladu.


Internetový prodej i kamenné obchody v Praze a Hradci Králové. S výběrem střešního boxu Vám rádi poradíme. K upevnění boxu k nosiči slouží U-třmeny o šířce cm.


Hakr magic line 400

K uskladnění boxu lze použít praktický držák. Napište nám Potřebujete poradit? Bude determinováno Doručení Kč DPH. Ceny jsou s DPH K pokladně.


HAKR Magic line 4Tetőbox, Szürke Utazásai alkalmával pakoljon kényelmesen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky