pátek 29. března 2019

Epp potrubí

Potrubí je z pružného materiálu, který se snadno zpracovává, instaluje a především velmi dobře vypadá. Sestavné potrubí pro systémy větrání a rekuperací při proudění přívodního a odvodního vzduchu. Systém vzduchového potrubí Zehnder ComfoPipe je určen pro vedení venkovního.


DNvhodná pro přiváděný a odváděný vzduch. Zařízení je vybaveno přírubami EPP ∅ 1mm. Systém rozvodu vzduchu ROZ- EPP je stavebnicový systém potrubí z extrudovaného polypropylenu ( EPP ) pro připojení vzduchotechnických rekuperačních jednotek s vnitřním průměrem DN 1a DN 160.

PLUGGIT EPP potrubí IsoPlugg4 Ventishop. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


EHR EPP 1montážní set. Ideální pro správné napojení jednotky a zamezení kondenzace na povrchu potrubí. Materiál je extrudovaný polypropylen. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Vnitřní průměr potrubí je DN1nebo DN125.


Příslušenství pro SUPRAECO SWO.

Návrat na hlavní stranu GAS. Oblouk připojíte k potrubí pomocí speciální vsuvky, ktreou jednoduše zaaretujete pomocí klipu. PVC se používá ve všech průmyslových oborech a zváště pak při výrobě chemických nádrží, ochranných obkladů a rozvodného potrubí. Mezi nevýhody patří malá houževnatost a podmíněná odolnost proti povětrnostním podmínkám.


PVC-U průhledné bílé-průhledné Má zvýšenou rázovou odolnost a dobrou průhlednost. Potrubí pro připojení vzduchotechnických rekuperačních zařízení. IPP1IsoPluggizolované EPP potrubí DN 150.


Součástí naší nabídky je kruhové izolované EPE potrubí. Jedná se o sestavné potrubí , které se používá pro systémy větrání a rekuperace. Střešní hlavice je uzpůsobena pro připojení izolovaného potrubí EPE (HRW-TW). Prodám zbytek ze stavby. Lze ho použít jak pro přívo tak i odvod vzduchu.


Kč Trubka z EPP materiálu sloužící za pomoci kolen a přírub k instalaci rozvodů přiváděného a odváděného vzduchu pro jednotku Jablotron Futura. Izolační vlastnosti takového potrubí přece nemohou být srovnatelné s. Pokud nechcete využít EPP potrubí , např. EPP (expandovaný polypropylén) rozděluje vduch až do distribučních hadic Duotec. Modré polyetylenové potrubí ohebné s vnitřní hladkou upravou.


Polyetylenové ohebné potrubí s vnitřní antibakteri.

Připojení větracích potrubí Rekuperační zařízení je vybaveno přírubami EPP ∅ 1mm. Pro vnitřní rozvody, je použito SONOTEX. Díky použitému pěnovému materiálu a námi navržené konstrukci jsou modely velice neutrální a nezáludné, proto si troufáme tvrdit, že jakýkoliv model z naší produkce uřídí i začínající pilot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky