čtvrtek 21. března 2019

Plynové krby karma

U jednotlivých krbů se můžete dočíst o dalších místech, kde se dají dané krby vidět. Veškeré vlastnosti jsou shodné jako u vestavěné varianty jen jsou doplněné vrchní kamennou deskou. Na rozdíl od klasických krbů na pevné palivo lze u plynových krbových kamen nastavit požadovanou teplotu v místnosti, kterou plynová krbová kamna automaticky udržují. KARMA SENSE ZP - plynový krb. Stále větší zájem je o plynové krby.


Bez nepořádku, v klidu a pohodě!

Mohou mít různý vzhled – vysoké krbové vložky, široké, rohové. To však neznamená, že nemusí být napojeny na odvod spalin. V případě plynových krbů se využívá tzv.


V praxi se jedná o trubku v trubce, kdy jednou jsou odváděny. Některé typy jsou opatřené ventilátory, takže se teplo rovnoměrněji rozprostře po místnosti a nemáte pocit přetopeného vzduchu. Komín už nebude potřeba. Ze zákona je dáno, že krby potřebují komín, abychom z domu odvedli všechny spaliny.


Najväčšou výhodou je jednoduchá inštalácia a absencia vykurovacieho rozvodu, alebo komína.

Vestavěné plynové krby řady STYLE mají uzavřenou spalovací komoru. Spaliny jsou odváděny odtahovým systémem ve zdi (koaxiálním odkouřením) a rovněž vzduch pro hoření je nasáván z venkovního prostředí. Voľne stojacie plynové krby rady SENSE sú vyrobené v dvoch typových variantoch: 1. Karma v průběhu montáže krbu. Sú ideálne na vykurovanie rodinných domov, bytov, rekreačných objektov, obchodov a kancelárií.


Dovážíme - vyrábíme - prodáváme a stavíme krby a komíny na klíč. Volně stojící krb tak budete. Nastavená teplota je udržiavaná automaticky.


Kachle sú vybavené mechanickou reguláciou teploty – termostatom a piezozapaľovačom, ktorým sa zapaľuje večný plameň. Kamna jsou ideální pro vytápění rodinných domů, bytů, rekreačních objektů, obchodů a kanceláří. Vstavané plynové krby rady STYLE majú uzavretú spaľovaciu komoru.


Spaliny sú odvádzané odťahovým systémom v stene (koaxiálnym odťahom) a rovnako vzduch pre horenie je nasávaný z vonkajšieho prostredia. Ponúkame vám dizajn, projekt a realizáciu krbov, pecí, komínov a mnoho ďalšieho – navštívte naše krbové štúdio v Bratislave a nechajte si vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Vyberte si krbové štúdio na ktoré sa viete spoľahnúť. Krbové kachle na plyn sú vhodné na spalovanie zemného plynu aj propan butanu.


Vyrábajú sa ako volne stojace alebo zabudovateľné. Plynové kachle a krby Zľava na plynové kachle a krby - len u nás! DPH 28€ naša cena.

Za pochopenie ďakujeme. K iluzi dřevěného ohniště je použita speciální keramická hmota. Dané krby mají vyveden odtah spalin do komínu.


Na rozdiel od klasických krbov na pevné palivá je možné u plynových krboch nastaviť požadovanú teplotu v miestnosti, ktorú plynové krby. Kromě funkčnosti navíc nabízejí neotřelý design a jsou tedy nejen ideálním doplňkem do interiéru, ale také hlavním zdrojem tepla. Plynové krby mohou být pohodlnou alternativou klasických krbů či kamen na tuhá paliva. Má sympaticky malé rozměry. To je karma MORATOP VEGA10G.


Ideálny do predeľovacích stien, alebo na optické rozdelenie priestoru. Všetky naše plynové krby , sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny komfort a pohodlie. Krby na plyn sú svojou exkluzivitou, funkčnosťou, spoľahlivosťou a výhrevnosťou porovnateľné s krbovými vložkami na drevo.


Rovnako neprídete ani o atmosféru praskajúceho ohňa bežného krbu na drevo, pretože tá je rovnaká. E-shop nabízející bílé zboží, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky, sporáky, varné desky, trouby, mikrovlnné trouby, odsavače par, bojlery a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky