čtvrtek 14. března 2019

Vibrační čerpadlo

Vibrační ponorné čerpadlo s příkonem 3W. Ponorné čerpadlo je vhodné k odčerpávání vody. Pokud to není možné, ponořte ho do nádoby. Velmi kvalitní univerzální čerpadlo se širokou škálou použití.


Ruche jsou vybavena tepelnou ochranou motoru TEXAS INSTRUMENTS. Kontrukčně jednoduché, podobné jako osvědčené ponorné vibrační čerpadlo MALYŠ.

Ruche 1NG je vibrační ponorné čerpadlo typu Malyš, souží k čepání čisté nebo mírně zakalené vody. Toto ponorné čerpadlo je vhodné k zavlažování zahrad a zásobování vodou na chatách a chalupách. V-24V čerpadla pro solární aplikace.


Již z výroby bylo čerpadlo navrženo na jedno použití s minimálními náklady na výrobu. Konstrukce čerpadla měla řadu výho což naštěstí zabránilo tomu, aby tento typ čerpadla upadl v zapomnění. Naopak, v Rusku se toto malé čerpadlo dočkalo velkého ohlasu a získalo své dodnes užívané označení Malyš. Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Jejich pořizovací náklady patří mezi ty nižší. Za klady lze označit schopnost dopravit vodu na delší vzdálenost a také možnost čerpat ji z větší hloubky.

Opakem toho je vyšší hlučnost a nutnost, aby bylo vibrační čerpadlo neustále pod vodou. Proto se využívají hlavně u hlubších vrtů a studní, kde je tato. Variolux Patní ventil se sacím košem vnitřní závit 2mm. Hrubý filtr pro zahradní čerpadla a. Malish je nejlepší vibrační čerpadlo. Kdysi jsme měli ve studni membránový (takže asi vibrační ) čerpadlo ze.


Akční leták Penny Market platí od 10. Ruche 2T – ponorné vibrační čerpadlo (Malyš) – se výborně uplatní při zavlažování zahra zásobování chat a chalup vodou a podobně. Vnější rozměry čerpadla Ruche 2T umožňují čerpat vodu z vrtu, jedná se o čerpadlo s horním sáním. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Vybírejte ponorná čerpadla u specialistů na čerpadla a čerpací techniku. Ponorná čerpadla do studen a vrtů jsou opratřena atestem na trvalý styk s pitnu vodou. Maximální dopravní výška je metrů a hloubka ponoru metrů. Vhodné pro domácí i hobby použití. Dají se použít na zalévání zahra mytí automobilů a jsou také vhodná na odvodňování a načerpávání nádrží.


Srpnovou novinkou je vibrační , ponorné čerpadlo Gardenius, které je ideální na přečerpání vody z úzké studny. Ověřená klasika, čerpá až 80m. Ideální na zahradu, do nádrží.


Horní sání, průměr 99mm.

Potřebujete čerpat vodu ze studny, jezírka, potoka, či sudu na zahradě pro zalévání zahrady? Pak vibrační čerpadla Malyš jsou tou pravou volbou. Nabízíme veškeré náhradní díly k čerpadlům Alfapumpy.


Naši nabídku náhradních dílů postupně rozšiřujeme. V objednávce specifikujte náhradní díl co nejpřesněji (nejlépe podle katalogového čísla z přiloženého návodu k použití).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky