středa 27. března 2019

Odvlhčovač dh 711

Odvlhčovač dh 711

Následkom kontaktu vlhkosti s týmto chladným povrchom dochádza k vyzrážaniu vlhkosti obsiahnutej vo vzduchu. Táto vyzrážaná voda sa odvedie do nádrže s objemom 5l. Vysušený vzduch sa následne privádza späť do. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odstraňujú vlhkosť z miestnosti, zabraňujú tvoreniu hrdze, plesní a škvŕn.


Když se střetne vlhkost s tímto chladným povrchem, dojde k vysrážení vlhkosti,která je ve vzduchu. Vysrážená voda je odvedena do nádrže odvlhčovače, vysoušeče. Keď sa stretne vlhkosť s týmto chladným povrchom, dôjde k vyzrážaniu vlhkosti, ktorá je vo vzduchu. Vyzrážaná voda sa odvedie do nádrže odvlhčovače, vysúšače vzduchu o objeme 5l. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej.


Vhodný do miestnosti cca m3. Možnost vyvést kondenzát hadičkou napevno do odpadu. Voľba výkonnejšieho typu odvlhčovača proces vysušovania skráti.


Pamätajte, že príliš rýchle vysušovanie môže poškodiť sušený povrch! Aktívny uhlíkový filter odstraňuje nepríjemný zápach. Zároveň snižuje dobu přirozeného vysoušení místnosti.


Hodnotenie produktu:. Midea MDDP-50DENje vybavený 6l nádržkou na kondenzát, autoodmrazením a protiprachovým filtrom. Odvlhčovač s kapacitou odvlhčovania litrov za hodín. Spolehlivý, tichý, bezpečný provoz. Tento výkon odvlhčování je ale limitován teplotou vzduchu.


Proto v krizových případech (při záplavách ) se odvlhčovače kombinují s topidly. Najsilnejší odvlhčovač Desa DH 7sa. Tou je vybaven pouze model DH 720. Nadhodnocením odvlhčovacího výkonu chybu neuděláte. DH 7je malý odvlhčovač do domácnosti.


Obsahuje zpředu snadno přístupnou vyjímatelnou nádrž a mechanický hydrostat. Preto v krízových prípadoch (pri záplavách) sa odvlhčovače kombinujú s ohrievačmi. Ponuka kvalitných strojov, ktorú neustále rozširujeme.


Poskytujeme odborné služby s ľudským prístupom. Zavolajte nám ešte dnes. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců.


Kontakt : Kontaktní formulář : Ceny paliv : Info o zbo. Produkt byl určen výrobcem pro trh Čes. Slovenská distribúcia ČR. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Příliš vlhký vzduch v uzavřené a místnosti netřeba brát na lehkou váhu, protože vám může způsobit poškození majetku či dokonce zdraví.


Ve vlhkém a nevětraném prostředí se daří plísni, množí se roztoči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky