úterý 19. března 2019

Solární systém

Solární systémy, solární ohřev vody. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody, přitápění a ohřev vody do bazénů. Hlavním důvodem, proč si pořizujeme fotovoltaiku, je obvykle energetická soběstačnost, snaha o využití obnovitelných zdrojů a především úspora elektřiny.


Ostrovní systémy jako komplexní zdroj energie. CZ - prodej a montáž solárních panelů, solárních systémů a solárních fotovoltaických elektráren. Informace o solárních systémech, solárním ohřevu vody, tuv, solárním vytápění domu, solárních panelech a solárních kolektorech. V praxi to znamená, že po dosažení požadované teploty teplé vody steče solární kapalina samospádem zpět do zásobníku, kde se shromažďuje v topné spirále s velkým objemem. I ve fotovoltaice pracujeme s. V naší nabídce najdete kromě vodních solárních čerpadel i vodní ponorná.


Větráním se z prostoru odvádí teplý vzduch, který je nahrazen čerstvým a studenějším, zamezí přehřátí a stresování např. Tento systém při správném dimenzování dokáže pokrýt veškerou běžnou spotřebu na svícení, provoz televize a rádia, provoz čerpadel a dalších spotřebičů v objektech bez možnosti připojení na distribuční síť. Obecně se dá říci, že systém je možné provozovat od března až do listopadu.


Solární systém

Za toto období je také dosaženo. Dnešní technologie dokáží vyřešit téměř jakékoliv připojení. Výroba tepelné energie ze slunce je. V případě, že chcete vlastní solární elektrárnu, můžete využít buď stavebnice s danými parametry jednotlivých komponentů, anebo si můžete udělat vlastní sest. Celý střešní solární systém se dá připojit jak do elektrické sítě, tak do dobíjecích baterií (viz příslušenství) nebo kombinace obojího.


Na střechu doporučujeme v kombinaci se střešní taškou od společnosti RÖBEN, které jsme také schopní dodat. Záruka na solární tašku je 10let. Výkonný solární systém pro ohřev teplé užitkové vody SOLje určen pro tří až čtyřčlennou domácnost. Na solární set vám připravíme projekt, včetně vyřízení výhodné dotaze z programu Nová zelená úsporám.


Solární systém

Přemýšlíte, jakou formou ohřívat vodu ve svém stávajícím rodinném domě, nebo zařizujete. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Celkem zboží v kategorii: 14.


Systém je navržen pro víkednové chatky na horách nebo zahradách, během týdne se nahromadí dostatek energie na dobití například 130Ah baterie. U každého systému najdete průměrný počet Wh, které vybraný solární systém průměrně vyrobí za den. Samozřejmě je potřeba zohlednit, jestli systém je využíván každý den, nebo pouze víkendově, či sezónně. Pokud si nejste jisti, který systém zvolit, kontaktujte nás, rádi Vám poradíme. Systém pracuje na principu samotížného oběhu ohřáté vody mezi trubicemi a výměníkem.


Solární systém

Ideální je montáž na střechu nebo střešní konstrukci či plochou střechu. Nabízíme solární systém vhodný pro 3-osob. Zajistíme zpracovní projetkové dokumentace a instalaci na klíč. Sluneční kolektor KPS1.


Univerzální solární panel ve střešní tašce, kompatibilní se střešními taškami RÖBEN. Sestavit si svůj vlastní solární systém již dnes nepředstavuje z pohledu dostupného technického vybavení nebo jeho ceny žádný velký problém. Pořiďte si střechu s neviditelnou silou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky