středa 13. března 2019

Žebřík 6m

Žebřík 6m

Free Shipping Available. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vybírejte si Žebříky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Profesionální víceúčelový žebřík , 3xpříček, max.


Žebřík 6m

Robustní konstrukce, profil STRONG 75xmm, navařené příčky. Původně je vyvinutý pro profesionály a vyznačuje se dostatečně pevnou a odolnou konstrukcí, díky systému duralových profilů. Navíc žebříky, schůdky a lešení za trvale nejnižší ceny. M s podlážkou stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu.


Trojdílný žebřík patří mezi nejprodávanější typ hliníkových žebříků, který použijete jako jednoduchý, dvojitý nebo trojitý příložný žebřík , jako posuvný žebřík nebo jako volně stojící žebřík s trojitými příčkami. Tradiční jednodílný hliníkový žebřík vhodný pro dům i zahradu je ideální na drobnější práce a výhodou je, že nepotřebuje žádnou obsluhu, vždy je hned připraven. Zvláště menší velikosti jsou ideální jako doplněk do dílny či garáže. TriMatic 2xpříček, žebřík o celkové délce 55m, žebřík o max. Teleskopický žebřík je oproti běžnému žebříku extrémně skladný.


Dostatečná délka a stabilní opora na zemi. Možnost postavit z něho štafle. Na jeho konstrukci byly využity lehké hliníkové materiály, které snižují jeho celkovou hmotnost a zároveň zabezpečují složení. Tréninkový žebřík 6m HMS DK06.


DKje pomůcka pro kondiční přípravu sportovců. Rozvíjí také rychlost, vytrvalost a koordinační schopnosti. Gtřídílný 6m 3xpříček Žebřík Gmůžete použít jako štafle, štafle s vysunutým třetím dílem nebo žebřík při vysunutí dvou dílů. Kloubový univerzální hliníkový žebřík má široké spektrum využití.


Odnímatelný třetí díl lze použít jako jednoduchý žebřík. Vysoká variabilita použití, pracovní plošina - lešení, výsuvný, schodišťový žebřík. Slouží ke zlepšení vaší vytrvalosti, rychlostí a vašich koordinačních schopností.


Ideální je pro trénink obratnosti a rychlosti. Vybírejte si Trampolíny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Velmi oblíbený lehký a skládací hliníkový opěrný žebřík který v mžiku proměníte v praktické štafle nebo dokonce praktický výsuvný štaflový žebřík. Jedná se o bezpečnostní normu, která určuje platná bezpečnostní kritéria, jež musí žebřík splňovat. Minimální povolená tloušťka použitého materiálu mm.


Odstup příček minimálně 2mm, maximálně 3mm (tento rozměr musí být na celém žebříku jednotný). JUMBO stupně - délka 6m - Žebřík hliníkový střešní JUMBO stupně - délka 6m Pro pohodlný pohyb a práci na střeše je určen střešní žebřík Jumbo. Pevný a lehký střešní žebřík pro profesionály.


Umístění příčných částí nášlapů je. Krásné a kvalitní nové dětské hřiště, prolézačka ANEŽKA Obsahuje: 2x houpačka, skluzavka, horolezecká stěna s úchyty, lanová stěna, dřevěný žebřík s lávkou, domeček s dvěma okýnky a dveřmi s petličkou. Do spodní části domečku je možné umístit pískoviště. Je to velmi kvalitní provedení, masivní dřevo. NA SCHODY TRIBILO 3xpříček, žebřík o celkové délce 90m, žebříky o max.


Žebřík 6m

Multifunkční hliníkové štafle GGA-SZ-4x4- 6M jsou předurčeny nejen pro profesionální použití. Hliníkové štafle můžete využít jednak jako dlouhý žebřík v délce až m. Další variantou je možnost sestavit štafle jako. Hliníkový žebřík 3xje vhodný jak pro domácí, tak pro profesionální použití.


Víceúčelový hliníkový žebřík lze použít jako samostatný, opěrný nebo jako lešení. Funkce automatického zamknutí ve správné pozici, snadné skladování a manipulace. Gumové patky pro bezpečné použití.


Lze použít jako malé lešení. Popis: k vyzvednutí ve Velkém Meziříčí nebo zašlu po celé ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky