úterý 5. března 2019

Čerpadlo tm10m

Water Treatment Solutions POWEL s. Moyzesova 4 0Prešov www. This is a disambiguation page — a navigational aid which lists other articles that might otherwise share the same title. If an article link referred you here, please go back and fix it to point directly to the intended page.


Rozbehový kondenzátor a tepelná ochrana sú zabudované priamo v čerpadle. Vzhľadom na veľmi malú vôľu medzi obežným kolesom, sacou a výtlačnou stenou je čerpadlo náchylné na zanášanie nečistotami – je preto vhodné len do zdrojov s čistou vodou, naopak nehodí sa do čerstvých vrtov. Velmi kvalitní univerzální čerpadlo se širokou škálou použití.


Skúsenosti s týmto konkrétnym nemám. Ja mám už alebo rokov v studni ponorné čerpadlo TM10M a 11m studňu. Výkonovo 600W je obdobné. To viem že mne vyhovuje a pre mňa je dobré. Stálo ešte vtedy asi tak do 7000Sk.


Vrátilo sa a úplne stačí. Da sa pripojiť aj na vodárňu. Domáce vodárne 3. Ponorné čerpadlo TM10M 2. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Ircem TM 10. TM10M je tvorené ponorným elektromotorom a vlastným čerpadlom na spoločnom hriadeli. Elektromotor je utesnený mechanickou upchávkou (SiC) a je chladený olejom.


Vynikajú robustnou konštrukciou, sú osadené. The TMTop utility dynamically monitors the threads running in an instance of the TMserver. TMTop can also display information about the sandboxes and job queue for a specific server.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky