pátek 15. března 2019

Hadicové rychlospojky kovové

Hadicové spojky Široká nabídka hadicových spojek pro nejrůznější účely. Opravky a rychlospojky , rozdělovače vody, konektory na kohoutek, GEKA spojky , regulační ventily, perlátory a další. SPOJKY A RYCHLOSPOJKY KOVOVÉ.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Pevné spojení hadice umožňují ostny, které má rychlospojka na kovové části.

Kvalitní spojka na hadice umožňuje pohodlné a rychlé připojení i výměnu zvoleného příslušenství na konci hadice. Stačí jednoduché zatáhnutí a spoj hadicové spojky a zahradní hadice se uvolní. Kovové hadicové propoje.


Archiv Pevné hadicové spojky. Příslušenství k hadicím - zahradní rychlospojky plastové, kovové , bajonetové spojky, vzduchové spojky a další. Mezikus na hadicové rychlospojky. Pistole zavlažovací, tryska stavitelná, kovová , ROSA.


Rýchlospojka na hadice je veľmi praktickým pomocníkom.

Rovnako rýchlo a pohodlne ju možno pripojiť na začiatok hadice a po práci jednoduchým zatiahnutím uvoľniť. Original GARDENA System. Nyní s 5-letou zárukou. Děkujeme za vaši důvěru v nás za posledních let! Bezpečné a přímé spojení: od vodovodního kohoutku.


Produkty s dopravou ZADARMO Čerpadlá Príslušenstvo a náhradné diely k čerpadlám Ovládacie jednotky čerpadiel Zvýhodnené čerpacie sety Domáce vodárne Tlakové nádoby Fltre na vodu Kanál, odpa tvarovky, drenáž Rúry (voda, ÚK, plyn) a fitingy ALCAPLAST Kotly Bojlery, prietokové ohrievače Radiátory Elektrické rohože. Spojky a přípojky koupit o objednat u OBI. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice, hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové , vz. Doposud byly k dispozici v našem prodejním skladu v Libišanech, nyní i ta. Mosazné i otočné hadicové rychlospojky Geka využijete především při práci na zahradě.


V naší nabídce nechybí ani těsnění ke spojkám. Registrací u nás můžete získat až slevu! Velký výběr za nízké ceny. Dle Vaší potřeby Vám doladíme typ rychlospojky , který potřebujete. Stačí nás navštívit nebo nás kontaktovat.


Ten si sami vyberete přímo v košíku při objednávce zboží. Spojovací matriál slouží k jednoduchému spojení hadic a příslušenství pro stlačený vzduch. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky, rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí.

Vnútorné hadicové spojky Rozdeľte, predĺžte alebo opravte svoje hadice pomocou tej správnej spojky. Zastavenie vody Po odpojení príslušenstva na polievanie sa tok vody automaticky zastaví. Rychlospojky mosazné - bar, nerezové rychlospojky - bar. Bajonetové rychlospojky DRAP pro vzduch určené pro rychlé a jednoduché spojování tlakových hadic, zejména pro tlakový vzduch, ale dle provedení pro další technická média. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pro běžné typy polyamidových nebo polyuretanových trubek s velmi jednoduchou montáží bez použití síly. Nástrčné rychlospojky se závitem na upevnění k armaturám a přístrojům a nástrojům. Máte zájem dostávat nejnovější produkty přímo na Váš e-mail?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky