středa 27. března 2019

Odečet vody formulář

I přes nepříznivou situaci spojenou s pandemií COVID oznamují Pražské vodovody a kanalizace svým odběratelům, že zajišťují bezpečné a plynulé dodávky pitné vody ve standardní kvalitě a není třeba mít jakékoli obavy. Formulář pro on-line odečet vody. Kontaktní e-mail, nebude poskytnut třetím osobám. Slouží pouze pro potřeby evidence odběratelů vody a pro odeslání potvrzující zprávy.


Odečet vody formulář

Nový způsob odečtu odebrané pitné vody. Samoodečet bude probíhat v následujících termínech: 31. Odečet pracovníky TS proběhne k 30. Odhadem bude odečet proveden k 31. Dobrý den, dle harmonogramu v prosinci probíhají odečty vody.


V ulici Na Vysoké ještě asi nikdo nebyl, respektivě ani ve schránce nebyla dosud informace o neúspěšném odečtu. Bude to tedy fungovat stejně jako uzavírání smluv ( tedy z vlastního podnětu aby se TSDB zbytečně moc nenamáhala)? Fyzický odečet je tak do několika vteřin na datovém serveru pomocí mobilní aplikace a přenosu dat přes GSM sítě (červená šipka). Systém je plně kompatibilní s ZIS (USYS). Středočeské vodárny, a. Nezapomeňte správně vyplnit telefonní a e-mailové kontakty, abychom Vás v případě potřeby mohli kontaktovat.


Aby mohl být stav vodoměru přiřazen odběrnému místu a odečet tak mohl být platný, je nutné vyplnit všechny položky formuláře elektronického odečtu vodoměru. Každoroční odečty tepla a vody probíhají v tisícovkách bytových domů po celé ČR od konce listopadu do konce ledna. Nezpřístupnit byt kvůli odečtu vás díky nové vyhlášce může přijít pěkně draho.


Za teplo a teplou vodu díky tomu můžete zaplatit až trojnásobek. Vodoměrem registrované množství dodané vody je podkladem pro vyúčtování dodávky (fakturaci) vody. Zákon o metrologii Zákon č. Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním souborů cookie. Tyto soubory se používají k provádění webových analýz, měření počtu návštěvníků, analýzy chování na webu, vytváření personalizovaných nabídek a sdílení dat se stránkami třetích stran, nebo přesměrování uživatelů na webové stránky.


Vyplněný formulář se dostane k nám do systému. Jakmile ho naši pracovníci zpracují, budeme Vás kontaktovat. Nechcete vyplňovat formulář online? Nevadí, stáhněte si náš formulář na stránce zákaznický servis.


Vážení zákazníci, z důvodu opakovaných pokusů o zneužití formuláře, je používání formuláře od 27. Jak najít stav a číslo na různých typech vodoměrů? Potřebujete zjistit, zda v dané lokalitě jsou vodovodní a kanalizační sítě? Pak vyplňte žádost a informace vám bude zaslána. Vodárenské sdružení Bechyňsko.


Zde můžete nahlásit stav vodoměru pro potřeby pravidelného ročního odečtu. Nahlašte stav vodoměru pohodlně online. Přednostní vyřízení požadavku Přihlaste se nebo registrujte a provádějte hlášení vodoměru online.


Impulsy na výstupu vodoměru lze vyčítat a ukládat v modulech SC5-IG SD5-IGa SE5-IG1. Aktuální spotřebu vody je možné v reálném čase přenášet na internet pomocí ethernetové brány NT3-AB4. Plýtvání vodou, nepřesné mechanické měřiče a časově náročný ruční odečet měřičů představují náročné výzvy pro dodavatele vody po celém světě. Podívejte se na úspěšné realizace u celé řady našich zákazníků a uvidíte, jak jiní dodavatelé vody implementovali inteligentní měření do řešení svých. Mimořádný odečet je dodavatel oprávněn provést kdykoliv.


Pro odběratele, kteří se nezdržují na odběrném místě, doporučujeme, aby do dne měsíce vyúčtování nahlásili stav vodoměru, nebo se dohodli na termínu odečtu. Není pak nutné posílat výzvy a domáhat se odečtu administrativní cestou. V poslední době především díky vzrůstajícím cenám vody je stále větší poptávka po vodoměrech, které měří spotřebu vody přesněji od nižších průtoků. Máte-li zájem o přesné vodoměry, prostudujte si naší nabídku vodoměrů Kamstrup, B-Meters a Maddalena. Způsob určení množství odebírané vody , není-li osazen vodoměr, stanoví prováděcí vyhláška č. Směrná čísla roční spotřeby vody.


Netušíte, kdy ani jak se to stalo. V poštovní schránce jste našli roční vyúčtování od dodavatele energie. Možná o něm nevíte, protože dodavatel spotřebu odhadl.


V takovém případě se snadno „sekne“ a nafakturuje vám třeba vyšší částku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky