čtvrtek 7. března 2019

Plynové kotle protherm stacionární

Plynové kotle protherm stacionární

Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Plynový kondenzační kotel s účinností až 1, který je vybaven zabudovaným litrovým zásobníkem teplé vody. Stacionární plynové kotle jsou spolehlivým zdrojem tepla, nabízejí vysoký výkon a kvalitní zpracování. Jsou vhodné pro větší objekty, ale pokud hledáte kotel pro domácnost, podívejte se na nabídku závěsných plynových kotlů.


Plynové kotle protherm stacionární

Stacionární kondenzační a nízkoteplotní (klasické) kotle jsou vhodné zejména na rekonstrukci původního vytápění na zemní plyn. S odvodem spalin přes zeď nebo přes střechu. Může vyset buďto na zdi (závěsný typ), nebo stát přímo na zemi, v takovém případě se jedná o stacionární plynový kotel. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší plynové kotle a jejich recenze.


Jsou vhodné pro využití v kotelnách, kde v minulosti došlo k nahrazení původního kotle na tuhá paliva nebo pro rozsáhlejší topné systémy s větším objemem topné vody. Stacionárne kondenzačné a nízkoteplotné (klasické) kotle sú vhodné najmä na rekonštrukciu pôvodného vykurovania na zemný plyn. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Plynové kotle protherm stacionární

Výkon: 1– 2kW, odvod spalin do komína - Baxi Slim 1. Dlouhodobé zkušenosti a špičkové technologie umožnily firmě BAXI vyvinout SLIM - sérii litinových stacionárních kotlů. Výhodou je schopnost úsporně vytápět zvolený prostor a úsporně připravit (ohřát) teplou vodu. Také ekologický přínos plynových kotlů nelze opomenout. Současné plynové kotle jsou vybaveny tak, aby emise škodlivých látek. Kotle na tuhá paliva Značka Buderus nabízí kotle pro spalování dřeva, uhlí, koksu nebo briket.


W, Ohřev užitkové vody, ocelové, 0. Tyto kotle mají vysokou účinnost a jsou vybaveny. Dnes stacionární plynové kotle najdou své uplatnění ve velkých kotelnách a pro běžné domácnosti se převážně používají. Plynové kotle dnes dělíme na stacionární a závěsné. Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 7l expanzní nádoba.


V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zásobníky teplé vody PROTHERM nabízí dostatek teplé vody i pro náročné spotřebitele.


Optimálně zvolená velikost zásobníku snižuje tepelné. Energetický štítek Podobně jako běžné domácí elektrické spotřebiče, i kotle podléhají nařízení Evropské komise, které zavádí povinnost vydávání energetických štítků pro zdroje tepla a teplovodní otopné soustavy. Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Protherm LEV.


Plynové kotle protherm stacionární

Kotle jsou vybaveny vysoce účinným čerpadlem pro snížení spotřeby elektrické energie. Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Dříve se stacionární plynové kotle používaly jako jednoduchá náhrada stacionárních kotlů na tuhá paliva.


Aktuálně si oblibu naopak získaly ve větších kotelnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky