pondělí 14. ledna 2019

Stropní infrapanely

Stropní infrapanely

Elektrické připojení pro stropní infrapanely je jednoduché a je třeba pouze přivést k infrapanelu napájecí kabel. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média. Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo. Tyto paprsky dopadají na pevné předměty (stěny, podlaha, nábytek) i osoby, které rovnoměrně zahřáté následně ohřívají samotný vzduch. Toto řešení nevyžadujé žádnou údržbu a spolu s našimi vysoce účinnými infrapanely můžete zcela nahradit tradiční zdroje vytápění, a ušetřit si tak zbytečné starosti i náklady s topením.


Stropní infrapanely

Stropní nebo stěnový infrapanel. Nabízíme úsporné infratopení z českých komponent, které bude ladit s Vaším interiérem. Pokud bude panel upevněn přímo na stropní konstrukci, doporučujeme použít originální upevňovací rám.


Skleněné sálavé panely - tl. Sunnyhouse e-shop - topné obrazy, infrapanely , infra topení. Naše firma funguje na 1 bez jakéhokoliv omezení. Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum.


Základní řada infrapanelů o výkonu 300W - 400W. Infra panely Heatwell - nejlevnější vytápění. Ideální jsou do vysokých prostor, neboť při použití jakéhokoliv klasického konvečního topení se teplý vzduch hromadí pod stropem a dochází tak k velkému rozdílu teplot u storpu a na podlaze - teplotní gradient. Certifikované infra panely nejvyšší kvality s patentovaným karbonovým vláknem. Nejširší sortiment na trhu.


Návrh a zaměření zdarma, realizace na klíč. Náklady na vytápění domácnosti sálavými infrapanely se často chybně zaměňují s náklady na elektrický přímotopný způsob vytápění. V odborném i běžném tisku se srovnání spotřeby energie na vytápění domácností s možností použití infrapanelů téměř. Námi nabízený produkt je elektrické topení – infrapanely , které jsou nazývány také jako topné panely, sálavé panely, infratopení nebo infračervené topné panely. Infratopení Vám můžeme nabídnout v provedení stropní infrapanely nebo infrapanely na stěnu.


Infrapanely stropní ( infra panely s dřevěným rámem) Parametry. I přesto, že jsou možné obě varianty, doporučujeme. Topné infrapanely ohřejí okolní stěny a předměty o několik stupňů °C a po vypnutí termostatem vrací tepelnou energii zpět.


Tím dojde k výrazným úsporám oproti konvenčním systémům. Topíte zdravě a ekonomicky! Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Panely Teploceramic mají až krát nižší spotřebu než běžné olejové ohřívače a přímotopy.


Stropní infrapanely

Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. V kategorii infrapanely (sálavé panely) naleznete nejrůznější typy infrapanelů lišících se designem, materiálem, způsobem montáže a druhem použití. Elektrické vytápění, sálavé panely, infrapanely , terasové zářiče, průmyslové tepelné zářiče, vytápění hal, regulace vytápění. VOLBA PŘÍKONU A REGULACE Při projektování je nutné dodržet několik podstatných zása jsou to tepelné ztráty objektu, spádové oblasti ve kterých se objekty nacházejí, charakter místností a jejich výška.


See photos, profile pictures and albums from Infraobchod. Jednoduchá instalace, která trvá pouze několik minut a zvládne jí i průměrný domácí kutil. Při teplotě prostoru cca 20ˇC je doporučená výška instalace 6-m. Se snižující se teplotou prostoru. Originální stropní infrapanely Sun Waves v kovovém rámu vhodné pro infravytápění.


Kvalitní zpracování, nízka cena, jednoduchá instalace = Vaše spokojenost … Nabízíme stropní panely v kovovém rámu různých barevných odstínů. Tento panel může být namontován i na stěnu, pokud bude jeho spodní hrana min. Infračervené topné panely společnosti FIRST Heating Systems, s. Koupí těchto panelů získáte skutečně velmi kvalitní infrapanel v nenápadném a neutrálním provedení za mimořádnou příznivou cenu s dopravou zdarma.


Na stejném principu jako infrapanely pracují také tzv. Sálavé panely se mohou stát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky