čtvrtek 31. ledna 2019

Dálkově ovládaný termostat

Pomocí zprávy SMS je možné dálkově ovládat topení např. Zapnete topení předem a přijedete už do vyhřátého objektu. Současně vám termostat odpoví přes mobilní telefon, zda kotel topí nebo netopí, a kolik je v objektu stupňů. WiFi termostat Všestranným pomocníkem je bezdrátový termostat , který můžete ovládat dálkově pomocí počítače nebo mobilní aplikace ve smartphonu nebo tabletu. Takovým digitálním termostatem je například Salus iT 5Set, s nímž budete mít pod kontrolou teplotu vody a ohřev topení ve své domácnosti.


Dálkově ovládaný termostat

Typ termostatu: dálkově ovládaný. Rozměry (vxšxh): 80x154xmm. Pracuje s dvěmi teplotami, komfortní a úspornou. Teploty lze měnit po hodinách.


Termostat umožňuje nastavit na každý den jiný program. Wifi termostaty představují novinku v oblasti regulace teploty obytných budov. Nabízí stejné standardy jako běžné oblíbené termostaty, navíc je lze jednoduše a pohodlně řídit pomocí chytrého telefonu odkudkoliv.


V případě problému s instalací propojení mezi kotlem a termostatem lze využít bezdrátový GSM termostat. Hlavní jednotka GSM termostatu se nainstaluje do vytápěné místnosti a přijímač termostatu se instaluje vedle kotle. GSM termostat většinou dokáže informovat při závadě na kotli a tím předejít zmrznutí objektu. Lze jej také využít, pokud často měníte plány a vracíte se neplánovaně domu. Chytrý termostat snadno ovládáte skrze mobilní nebo webovou aplikaci.


Sleduje, zda jste doma nebo jdete pryč, a podle toho nastaví výkon kotle. Na základě vašich návyků předvídá situaci a přizpůsobí tomu spotřebu i výkon kotle. Ujistěte se, že je umístěn mimo průvan a není v blízkosti zdroje tepla.


Dálkově ovládaný termostat

Na stěnu jej nainstaluje do výšky 2-m od podlahy. AS-HY312WE = Chytrý pokojový termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě pomocí chytrého telefonu nebo tabletu z jakéhokoliv místa díky chytré aplikaci, ovládání pomocí iOS, Android zařízení, týdenní rozvrh, nastavení teploty interiéru v rozpětí až °C s krokem °C, WiFi 802. Jelikož se jedná o ucelený systém, je ovládání pomocí GSM a tlačítky termostatu plně provázáno.


Pak je na místě použít toto řízení. U objednávky radiátorů zvolte v typu regulace Bezdrátové ovládání a zde pak potřebujete zakoupit jeden bezdrátový termostat. Pokud potřebujete ovládat topení na dálku, třeba na chalupě nebo na místě kde nejste celý den tak pro Vás máme řízení topení přes internet. Digitální bezdrátový termostat programovatelný dálkově ovládaný IT500F Ovládejte Vaše vytápění přes internet prostřednictvím počítače nebo mobilu!


Dálkově ovládaný termostat

T5je inovativní regulátor teploty s možností ovládání pomocí internetu, stejně jako přímo na termostatu. Ukazatel aktuální teploty. Toto řešení zjednodušuje instalaci. Dálkově ovládaný Wi-Fi termostat pomocí Android nebo IOS. Dein altes Thermostat mit tado° ersetzen und bis zu Heizkosten sparen.


Tado° Thermostate für jeden Haushalt, für jeden Hersteller, für. Budu instalovat nový kondenzační kotel a vcelku bych ocenil, kdybych k němu bylo možno koupit přenosný termostat , který bude ovládán dálkově pomocí telefonu. Byl bych rá kdybych si mohl topení zapnout nebo vypnout na dálku podle potřeby mimo nastavený program. Jednoduché mechanické termostaty i digitální komplexně nastavitelné termostaty. Do soupravy patří i bezdrátový termostat TP-83N.


Dálkově ovládaný termostat

GSM ovládače k dálkovému ovládání topení pomocí SMS příkazů. Dálkově pak lze volit, zda má topení topit na nastavenou teplotu, nebo pouze temperovat proti zamrznutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky