úterý 29. ledna 2019

Polské kotle defro

Naším cílem je poskytnout zákazníkům funkční produkt, kombinující kvalitu, estetiku a cenovou dostupnost. Představujeme vám kotle 5. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.


Diskuze k článku Přestavbám kotlů odzvonilo.

Nabízíme polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek. W hořák: retortový palivo: černé. Eco Design, dotované kotle. Nemáte niekto skúsenosti s týmito.


Ja poznam defro kotle tak ze sa neunuvajte s stou reklamou. Prodám automatický kotel na tuhá paliva, černé a hnědé. Nově v nabídce oceňované kotle polského výrobce Defro.

Kotle polské firmy Defro jsou na našem trhu již delší dobu, ale přesto je možno je označit za objev posledních měsíců. Tyto kotle si získaly mezi odborníky i uživateli velký respekt díky trvalému posilování kvality designu i dílenského zpracování. Ceník kotlů na uhlí včetně regulace Tech. PRO VĚTŠÍ NABÍDKU KOTLŮ A. Defro - automatické kotle na tuhá paliva , uhlí , dřevo , pelety, Defro , Optima.


Výkon kotle : kW Základní palivo: černé uhlí. Na kotle Per-Eko jsem se díval na Infothermě. Celkem solidní konstrukce i zpracování. To ale podle vzhledu hodnotit nejde. Kotle Per-Eko jsou v různých variacích s ventilátorem nebo bez, s regulátorem elektronickým nebo s možností napojit klasický.


V jejich brožuře popisují dopodrobna jak postupovat při výběru kotle. Teplovodní kotle Kroll - kvalitní kotle Kroll Kvalitní teplovodní kotle RECAL a MODAL. Umožňují napojení na teplovodní rozvody a plně automatický provoz, vyznačují se dlouhou životností a velmi příznivou cenou. Naše firma zajišťuje kompletní servis, montáže a projekty, prodej automatických kotlů a náhradních dílů po celé ČR.


DEFRO automatické kotle na tuhá paliva.

Splyňovací kotol na drevo. Kotol má aj sekundárnu reguláciu. No a což takhle polský. Nejdříve nedůvěra , spousta času při čtení fóra. My vždy polské výrobky ihned hodíme mezi šmejdy.


Což to takhle zkusit prověřit osobně. Začali jsme, typováním výrobců a jejich návštěvou a prohlídkou výroby. Skoro vždy byla s polské strany ochota.


Nakonec padla volba na typ kotle SIMAR. Vykurovanie tuhým palivom môže byť pohodlné, len treba nájsť ten správny kotol. Kedysi ste si museli ešte pred kúpou premyslieť druh paliva, ktorým chcete kúriť, ale v súčasnosti sú už v ponuke aj kvalitné kotly na tuhé palivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky