pátek 18. ledna 2019

Porucha o2

Porucha o2

Podívejte se na aktuální stav Ona našem aktuálním grafu. Detekujeme veškeré možné potíže a problémy s O2. Vaše služba v reálném čase, zatímco je Omimo provoz.


Jak kontaktovat podporu. Důležité informace a kontakty. Zákaznická linka a reklamace. Onabízí výhodné volání, rychlý internet a další telekomunikační služby. Jejich kombinací i nákupem on-line ušetříte.


Navíc odměňujeme věrné zákazníky. OTV : V případě že přestala fungovat OTV, tak nejdříve zjistěte jestli všechny kabely jsou připojene tak jak mají být. Tak mě to přestalo jet 25. O, tak řeli že mají celoplošný výpadek a že na odstranění závady pracují. Vážení zákazníci, momentálne evidujeme technický výpadok, pre ktorý nie je možné meniť si zmluvné údaje cez zákaznícku zónu Moje O2.


Vaše údaje si aj naďalej môžete zmeniť na niektorej z OPredajní. Za prípadné komplikácie sa ospravedlňujeme. Na odstránení problému intenzívne pracujeme. Neustále pracujeme na kvalitě naší sítě a rozšiřujeme ji. Tyto práce však mohou v některých případech dočasně snížit kvalitu poskytovaných služeb u některých zákazníků.


Nejvíc volných operátorů máme mezi 13:a 17:00. Faktury, platby, vyučtování. Nastavení stávajících služeb a roamingu. Nejlepší digitální televize až se 1kanály včetně sportovních kanálů OTV Sport.


Zpětné zhlédnutí až dní a 1hodin nahrávek. Filmy, seriály i živé přenosy. Nechte nám své číslo, zavoláme Vám.


Při dočasném pobytu v EU můžete sledovat své oblíbené kanály na mobilu, tabletu a počítači. Souhlas se zpracováním osobních údajů PORUCHY. CZ – Česká republika, spol. Od Omáme internet s televizí za 92- měsíčně.


Porucha o2

Připojení k internetu nefunkční. Volám na olinku, komunikace pouze s automatem který oznaluje že porucha je na jejich straně a na odstranění se intenzivě pracuje a problém bude vyřešen do 18. Znovu volám na Olinku.


Přihlášení pro zákazníky se smlouvou. Dostávám každý měsíc vyúčtování. Nedaří se vám přihlásit? Sledujte stav Vaší zásilky od O2. V okamžiku, kdy zjistíte, že vámi diagnostikovaná porucha nebo výpadek nebyla dopředu ohlášena, se doporučuje neukvapovat.


Samozřejmě se jedná o nepříjemnou záležitost, ale lepší je vždy vyčkat několik desítek minut a posléze opět zkontrolovat stav. Možné je i zjistit, jestli není v dané lokalitě ohlášen. Mobilní operátor Oměl v pondělí rozsáhlý výpadek. Lidé přibližně od desáté hodiny dopoledne nemohli telefonovat, fungovalo pouze odesílání sms zpráv a mobilní data.


Výpadek se netýkal ani pevného internetu a televize. Síť se podařilo stabilizovat kolem půl druhé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky