pátek 25. ledna 2019

Prodám nezávislé naftové topení

Prodám nezávislé naftové topení

Bufík je po kompletní rozborce a odzkoušení, Při osobním převzetí předvedu v chodu. Lze zaslat i na dobírku. Prodám Knaus S-liner 7LG 3. Inzerát byl odebran z oblíbených. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Digitální termostat s plynulou regulací o výkonu 1-.


Hodí se na vytápění garáže nebo dílny. K tomu na náhradní díly naftové topení x7-1m. Horkovzdušné naftové topení 3kW Obsah balení: Topný agregát podložka pro usazení agregátu externí nádrž 10l podávací čerpadlo naftový filtr sací a výfukové potrubí výfukový tlumič hadice a koncovka rozfuku hadičky pro rozvod nafty montážní sada manuální ovladač český a anglický manuál. Vyčištěné, keramická svíčka má max hodin provozu. Pravda, čerpadlo nevypadá jak z výroby, ale stále maká.


Vše fungovalo do vyndání. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.


Nezávislé funkční teplovzdušné topení - naftové. Po dohodě můžu zkompletovat. Překontrolováno v servisu Eberspacher. Prodam kompletni nezavisle naftove topeni , analogove, 12V.


Challenger GENESIS Transit 2. TDCi 96kW- NAFTOVÉ TOPENÍ ! T včetně čerpadla a příslušenství. Mohu poprosit o radu jake jednoduche a spolehlive topeni bych mel vybrat do maleho. Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností?


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Možno vytápět místa bez elektřiny pomocí autobaterií, nebo po dohodě přidám vhodný zdroj pro napájení ze sítě. Zapojení je velmi jednoduché, mohu se vším poradit, schéma a návod mám také. Topení má dva stupně výhřevu, spo. Ostatní - Prodam naftove bazar.


Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Montáž se provádí v odborném servisu. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu.


Pak máte v autě zabudováno nezávislé topení. Pokud teprve zvažujete zda topení do Vašeho vozidla pořídit, jste na. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného produktu a značky.


Projděte si inzeráty prodam nezavisle topeni na inzertním serveru AVÍZO. Webasto Eberspacher Ateso dle Vašeho požadavku. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Horkovzdušné nezávislé topení o výkonu 3kw je vhodnou volbou do větších karavanů, a vytápění velké dílny nebo haly. Výhoda tohoto topení je, že jeho velikost je naprosto totožná s topením o výkonu 2kw. Obsah topeni : - topení - Ovladac časovač Multi Control - palivové čerpadlo - kabelový svazek - montážní sada - hadice sání vzduchu - Tlumič saní - Trubka na p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky