středa 16. ledna 2019

Prodám průmyslový ventilátor

Tento model je možné připevnit na stěnu nebo na strop. Technická data: -pracovní šíře 200mm -motor 3kW -mechanická oscilace brusného pásu -integrovaný ventilátor -přední i zadní stůl výškově stavitelný -integrovaný dvouválcový podavač s plynulou regulací rychlosti posuvu -ve velmi. Axiální ventilátor průmyslový pro instalace do zdi i do okna ( ZDARMA okenní sada ) s elegantním designem a vysokým výkonem s kovovou ochrannou mřížkou. Vhodný pro instalaci do auta, kamionu apod.


Prodám průmyslový ventilátor

Powermat PM-OD-30M FC je ideální k vysávání vlhkých a suchých povrchů. Jsem stále na cestách - bez využití. POUZE ROZUMNÉ NABÍDKY ! Sledujte i mé další inzeráty. Délka turbíny je 2mm, celková délka ventilátoru je 3mm. Možný osobní odběr nebo zaslání na dobírku prostřednictvím Zásilkovny.


Dostupný v dalších průměrech Ø 2mm. Prodám průmyslový větrák 550W. Průmyslový ventilátor jehož čtvercový korpus je vyroben z ocelového plechu opatřeného světle šedým lakem. Výrobek je osazen hliníkovou vrtulí a. Ventilátor průmyslový Dospel WB-S 2Axiální ventilátor o průměru 200mm.


Pouze jsem jej vybalil a vyzkoušel. Možné i zaslání po ČR nebo na SK. Projděte si inzeráty ventilator prumyslovy na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Aukro Podnikání a Průmysl Stavba. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme v. Tělo ventilátoru je vyrobeno z ocelového pozinkovaného plechu. Průmyslový závěsný ventilátor Průmyslové zavěšení Odsávací ventilátor Průmyslové zavěšení Odsávací ventilátor je typ Super Velkého odsávacího ventilátoru, který je speciálně využíván v továrně Factory Workshop a Velký zemědělský trh.


Související zboží: Kvalitní Klimatizace za Nejlepší ceny. Sleva na montáž po celé ČR. Vevor o vykonu 5kw vcetne veskereho prislusenstvi potrebneho pro montaz (vse tak jak je na foto vcetne dalkoveho ovladace). Výsledky hledání: Topný ventilátor ve všech kategoriích na bazaru - inzertním serveru ProdejHNED. Upevní se přímo na zeď pomocí šroubů.


Teplovzdušný ventilátor k ohřívání vzduchu v interiérech, krytí IPXochrana proti stříkající vodě. Schnutí místností se několika násobně zrychlilo. Dobrý den, prodám nový jen vyzkoušený zesilovač.


Značka je McGrey PA-350BT Osobní předání ve Zlíně a okolí. Vše vyčištěno, přepastováno. Tichý a umí krásnou diskotéku - odtahový ventilátor a LED na předním panelu jsou synchronizované.


Lze použít jen i jen jako samotný vetrák bez zapnutí topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky