pondělí 14. ledna 2019

Prodám tepelné čerpadlo k bazénu

Prodám bazén Azuro Vario V5. Největší kruhový bazén 4m s plachtou Galaxy Exkluziv. K bazénu je velká písková filtrace na 1kg písku a tepelné čerpadlo. Zapsáno v dotačním programu ,,kotlíkové dotace´´a zelená úsporám!


Možnost zapnutí dvou režimů hlučnosti, automatické odtávání výparníku, včetně ohřevu odtokové desky ko. Používáno pro kruhový bazén průměru 4m obsah kubíků. Stáří roky,použito jednu sezonu.


Stav perfektní, čerpadlo o příkonu 4kw ohřeje vodu na bez problému. Filtrace,vysavač,robot na dno,síťka s teleskopem,všechny ventily včetně dr. A to nejen v létě, ale i během jarních a podzimních měsíců! Mountfeld Altos stari 3. Tepelné čerpadlo pro ohřev bazénu.


Díky tomuto čerpadlu si můžete užít teplou vodu ve Vašem bazénu již na jaře. Bazénové tepelné čerpadlo je zařízení, které odebírá z okolního vzduchu energii o nízké teplotě. Pomocí komprese a expanze dochází k přeměně energie na vyšší teplotu, která ohřívá bazénovou vodu.


Funguje na obdobném principu jako chladnička nebo klimatizace – pouze obráceně. Jak vybrat správné tepelné čerpadlo ? Nejdůležitější je samozřejmě velikost bazénu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Pokud se ale velikost vašeho bazénu blíží limitu čerpadla a vy preferujete opravdu teplou vodu na koupání, doporučujeme raději zvolit o něco silnější tepelné čerpadlo.


Bazén stál na pískovém podloží a starém koberci, který funguje také jako tepelný izolant. Proudění vody pohánělo výkonné čerpadlo o hodinovém maximálním. Došli jsme k závěru, že pro vytvoření dostatečně teplé vody v bazénu , je daleko účinnější a jednodušší použít běžně dostupné tepelné čerpadlo. Princip tepelného čerpadla pro bazény: pomocí cirkulace odebírá tepelné čerpadlo energii z venkovního vzduchu.


K tomuto odběru potřebuje tepelné čerpadlo jen velmi málo elektrické energie. Podle typu je tepelné čerpadlo napájeno jednofázově, nebo třífázově. Moderním doplňkem, kterým můžete vybavit svůj bazén, je tepelné čerpadlo k bazénu.


Budete se tak moci koupat nejenom v létě a teplých dnech, ale také na jaře a na podzim. Dobrý den prodám bazén ,zakoupený v r. Kryt na navíjecí zařízení k bazénu. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Jaké vhodné čerpadlo a za nějaký levný peníz by jste mi doporučili. Zařízení absorbuje teplo z okolního vzduchu a transformuje jej do vody v bazénu.


V parných letních dnech naopak dokáže vodu ochladit na optimální teplotu, a dopřát vám tak dokonalé osvěžení! Požadovaná teplota se nastavuje na ovládacím panelu - ten může být u. Buďte pánem svého bazénu a nedovolte počasí, aby vám překazilo plány s přáteli či rodinou. Alebo TČ vypneš manuálne a filtrácia beží ďalej zase sama. TČ zapínáno cca v hod dopoledne, vypínáno v hod.


Celková spotřeba TČ byla za tuto dobu 8kWh (není v tom započítáno oběhové čerpadlo filtrace, jehož spotřebu změřím později). Rozměry: 118x104x192cm. Snadná montáž a demontáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky