čtvrtek 17. ledna 2019

Počítač ve skříni

Tyto procesory jsou velice vhodné pro použití ve spotřební elektronice, jako jsou např. Procesor Via Cse převážně prodává již integrovaný na základní desce, zejména typu Mini-ITX. Pokud se nám líbila výroba rohové skříňky pro počítač , ale máme příliš mnoho dokumentů nebo chceme-li celý pracovní prostor umístit do skříně za dvířka, postačí vyrobit si ke spodní části skřínky šikovný nástavec.


Počítač ve skříni – výroba - 1. Všechny připravené díly a jejich pohledové hrany nejprve opatříme nažehlovací páskou. Jedná se hlavně o poličky a korpus skříně. Dvířka a přední hrany budou opatřeny dřevěnými lištami.


Přesah pásky zarovnáme ořezávacím. Některé skříně mají nadstandardní výbavu - měřiče teploty, přídavná chlazení, displeje či dekorativní osvětlení. I tady by měla platit základní ergonomická pravidla. I tak by ale měla pracovna ve skříni splňovat základní ergonomická pravidla.


Počítač ve skříni

Předně – aby se do ní vešlo opravdu všechno, pak by měla mít hloubku minimálně centimetrů, šířka skříně by měla být zhruba metr a půl, pak budete mít dostatek prostoru pro klávesnici, myš a pohodlné položení rukou. Vytáhnete lístek z kabelky a přečtete si, že ve skříni máte kožich. Ve skříni u přítelkyně můžete hledat jak chcete, ale svůj kožich tam určitě nenajdete.


Hudba: Jakub König Původní text: Jakub König Režie: Mods Kamera: Tomáš Sysel Střih: Petr Mrkous Námět: Jakub König Produkce: Martina Moudrá Šaty: Leeda Kostý. Názorný příklad zadní a přední strany procesoru od firmy Intel pro stolní počítač. Procesor, je druhý nejhlavnější komponent v počítačové skříni. Jestli by se dala základní deska přirovnat ke kruhovému objezdu či křižovatce, tak procesor je v tomto případě policista či semafor co dopravu řídí.


Prodám svůj počítač pro který už nemám využití. Je na zakázku skládaný, původně jako herní. Cca roky jsem ho měl ve skříni kvůli nevyužití a když jsem ho zkusil zapnout tak nešel spustit.


Prý je to zdrojem ale nevím, nerozumím tomu. Z PC jsem si jen nechal vytáhnout pevný disk kvůli svým datům jinak je kompletní. Někteří výrobci počítačových skříní je prodávají již s instalovanými ventilátory. My jsme koupili skříň bez ventilátorů a chceme dosáhnou dobrého proudění vzduchu ve skříni a tedy si jeden ventilátor do přední a jeden ventilátor do zadní pozice namontujeme. Zajímalo by mne, jak si udělat pořádek ve skříních, jsem bohužel takový velký nákupčí oblečení.


Počítač ve skříni

Sice třídím, daruji a prodávám na burze oblečení, které mne již neslouží, ale stále se ve své skříni nedovedu zcela orientovat. Máte nějaký snadný tip – jak věci uspořádat, tak, aby byly snadno aplikovatelné v. Také je vhodné věnovat pozornost správné cirkulaci vzduchu v počítačové skříni. Chladný vzduch je nasáván u PC sestav zpravidla zepředu (z boku a zespodu). Horký je pak vyfoukáván vzadu a nahoru. U PC skříní s umístěným napájecím zdrojem v horní pozici je zpravidla doporučováno toto proudění vzduchu ve skříni.


Ten se prodává s tichým 120x1ventilátorem a je schopen uchladit naprosto vše, co je dnes na trhu. Co je ve skříni Typický osobní počítač dnes bývá proveden jako přístroj, který je položen na stole, nebo uložen pod stolem. To platí i přesto, že se stále častěji používají notebooky – přenosné počítače, které nemají žádnou skříň, protože vše potřebné je již integrováno v těle počítače. Reviews They have great home made cakes and an aswome drink,.


Počítač ve skříni

Nákupní poradna, rady pro kutily, tipy a triky. Ve staré skříni značky Eurocase se nacházela základní deska, která už měla sloty pro karty PCIe, ani nechyběly porty SATA. Jenže procesor už nebylo možné příliš vylepšit a zadání znělo, že po upgradu má počítač ještě dlouho sloužit. Deska samotná není drahá, takže jsem se nesnažil ji za každou cenu zachovat.


Pozice zdroje – nejčastěji jsou zdroje umístěné nahoře, nebo dole ve skříni. U dolního umístění volte zdroj s dostatečně dlouhými kabely, aby dosáhly na všechny použité komponenty. Externí pozice - používají se k instalaci čteček paměťových karet a multimediálních panelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky