úterý 22. ledna 2019

Odsavac pilin bazar

Stroje - Odsavac pilin bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Odsavac pilin bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Odsávače třísek a pilin. Větší odsávací jednotky mohou být použité jako centrální odsávání. Popis: Odsavač prachu TOPLAND FM230-Lnajde využití v truhlářských provozech, kde zajišťují čisté a bezprašné prostředí bez zbytečného odvětrávání tepla. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. V katalogu nemáme podrobnější informace o odsavac pilin. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Dom a záhrada - Odsavac pilin bazár. Inzeráty odsavac pilin - aktuální inzeráty na Sbazar.


Bazar - předváděcí kus, plně funkčí, menší známky opotřebení. Odsavač pilin 550W je ideální pro odsávání dřevního odpadu, např. Díky svému všestrannému využití si nalezl cestu do řady soukromých i firemních dílen a garáží, zejména k. Prodám nový špalíkovač RS 1tovární výroby, za traktor, malotraktor( od 13koni). Drtí větve do průměru 10cm (měkké dřevo). Spalikovac je vybaven pevným tříbodový závěs za malotraktor a velký traktor.


Odsavac pilin bazar

K pohonu drtiče lze použít standardní kardan. Ideální zařízení pro profesionální dílny i domácí kutily. Rychlá a jednoduchá výměna pytlů upínacím páskem s rychlou napínací sponou. Možnost připojení více zařízení. Splní vaše požadavky na kvalitní odsávání.


Verze FT302H navíc používá rukávový filtr, který je ideální v případě většího podílu dřevního prachu, kdy může dojít k zanášení filtru - například při broušení. Na prodej štípačka s 20t výtlakem pístu a jiné štípačky,možnost vyzkoušení stroje,rady a nápady,tak přijeďte ať to nedopadne jako když řekne slepý hluchému a jdou sledovat němý film. Naše nabídka použitých strojů - bazaru je informativního charakteru, protože se naše nabídka neustále mění může se stát, že nabízené stroje jsou již prodané. V případě, že jste si vybrali stroj, který potřebujete a je již prodaný, nebo Vámi hledaný stroj není v naší nabídce.


Odsavac pilin bazar

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie odsavac pilin. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky