středa 9. ledna 2019

Stropní sálavé panely

Stropní sálavé panely

Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. Inovativní způsob vytápění pro menší haly. S naším Online Kalkulátorem si můžete sami navrhnout sálavé panely KSP to go přimo pro váš provoz.


Stropní sálavé panely

Důvodem realizaci sálavých stropních panelů je většinou nutnost zajistit tepelnou pohodu na pracovišti, lokální ohřev vybraného stanoviště nebo vysoké náklady nebo obtížnost vytopit velké prostory, jako jsou výrobní nebo skladovací haly. Sálavé stropní panely od PROPULS SOLAR. MSP stropní panely Spojování MSP panelů Nestandardní provedení Systém zavěšování - systém A. Díky tomu mohou sálavé panely instalované ve výšce například metrů poskytovat příjemné teplo až u země. Stropní sálavé panely Zehnder využívají tento přírodní princip s tím, že jsou ohřívány teplou vodou.


To vše s unikátní účinností – není nutné přímé ohřívání vzduchu – tím vznikají velké. Topný panel emituje elektromagnetické vlnění, které se na teplo přeměňuje až po dopadu na předměty, plochy a také osoby, od kterých se pak druhotně ohřívá také vzduch. Dodáváme infratopení, vytápění hal a průmyslových objektů, tepelné zářiče, sálavé panely pro infrasauny (infrakabiny), produkty pro temperování a sušení, sálavé panely a infrapanely pro vytápění domů, bytů a komerčních prostor, provádíme revize elektrických zařízení. Výška zav šení panelů má p itom pouze podružnou úlohu. Infra červené zá ření oh řívá všechny povrchy a je velmi p říjemné - podobn ě jako slune ční paprsky.


Bonusové akce Pochlubte se s Vašimi projekty! Pošlete nám Vaše nejlepší fotografie a obdržíte skvělé ceny! Ukažte nám fotky před a po instalaci, speciální technická řešení a nebo zajímavý pohled na běžný projekt. Ukážeme vaší práci na webu. Nízkoteplotní sálavé panely jsou vhodné do bytových a kancelářských prostor a vysokoteplotní sálavé panely se hodí pro průmyslové a zemědělské využití.


Infračervené záření dopadá na předměty a proto sálavé panely. Systém pro sálavé stropní vytápění a chlazení prostor. Komfortní bezprůvanové řešení pro budovy. Carbon A je kovová kazeta upevněná pod stropem v pravidelném rastru a vytváří celoplošné kazetové stropní podhledy.


Design lze individualizovat v široké škále barevností a velikostí perforace. ECOSUN sálavé topné panely - Český výrobce, HAKO. Folie prohřívají sádrokartonové stropní desky, které se pak chovají jako sálavé panely. Jde o stejný princip, jako u panelů ECOSUN, systém ale pracuje s méně než polovičními teplotami, rozloženými do větší plochy.


Sálání je méně intenzivní, místnost je lépe pokryta, a proto je tento systém komfortnější. Elektrické připojení pro stropní infrapanely je jednoduché a je třeba pouze přivést k infrapanelu napájecí kabel. Stropní infrapanely lze díky nízké hmotnosti instalovat např.


Vše o infratopení na jednom místě. Zaměření infratopení zdarma. Od dovozce pro ČR a SR. Nízké ceny, infrapanely ihned k dispozici.


Tepelný výkon - v případě provozu s tepelným čerpadlem 3W 4W 6W Tepelný výkon - v případě provozu s kondenzačním. Stropní skleněné panely G: Panely ECOSUN G jsou skleněné sálavé panely s vysokou estetickou úrovní, odvozené od panelů GR, doplněné o tepelnou izolaci, obvodový rám z eloxovaného hliníku a univerzální úchyty, umožňující instalaci panelu na stěnu (svisle) i na strop (vodorovně). Jsou tak univerzálním výrobkem.


Stropní sálavé panely

Nástěnné panely MR a GR. Luxusní designové skleněné sálavé panely GR a mramorové panely MR Vám přinesou neotřelý elegantní doplněk do Vašeho interiéru, který nejenže topí, ale i skvěle vypadá. Tyto sálavé panely jsou určeny pouze pro instalaci na stěnu a to jak ve vodorovné, tak i ve svislé pozici. Clean air solutions Zehnder Clean Air Solutions snižují prašnost vzduchu, zajišťují zdravější vnitřní klima a snižují náklady na údržbu. Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb.


Pro svou vysokou únosnost, odlehčení dutinami a dokonalému využití materiálu díky předpjaté výztuži jsou panely vhodné zejména pro větší rozpony. Sklenené panely ECOSUN G sú spoločne s panelmi GR esteticky ojedinelé výrobky, ktoré spájajú úsporné infračervené vykurovanie s čistým dizajnom skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky