pondělí 7. ledna 2019

Immergas kondenzační kotel

Věděli jste, že každý druhý zakoupený plynový kotel IMMERGAS v české republice je kondenzační ? IMMERWATER 3Vje tepelné čerpadlo. Prohlášení o ochraně osobních údajů. DOMINUS umožňuje vzdálené řízení určitých typů kotlů.


Magnetický cyklónový filtr. Vážení servisní partneři. Immergas VICTRIX Zeus je nástěnný kondenzační kotel s uzavřenou spalovací komorou o tepelném výkonu - 2kW určený k vytápění a ohřevu TUV ve vestavěném nerezovém bojleru o objemu litrů. Kotel VICTRIX Zeus je vybaven modulovaným, energeticky úsporným čerpadlem.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ohřev užitkové vody, 0. Immergas VICTRIX TERA PLUS je nástěnný kondenzační kotel s uzavřenou spalovací komorou o tepelných výkonech - 2kW v režimu vytápění a - 2kW při ohřevu TUV, pokud je instalován nepřímotopný zásobník TUV. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Immergas kondenzační kotel

Každý druhý zakoupený plynový kotel IMMERGAS v české republice je kondenzační. Kotel je určen k vytápění s možností ohřevu TUV v nepřímotopném zásobníku. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme. Kondenzační plynový kotel má svá specifika.


V závislosti na zvoleném typu odkouření lze kotel provozovat jako plynový spotřebič v provedení B či C. Letošní zima mi potvrdila, že kondenzační kotel opravdu ušetří. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Ano, pokud bude kondenzační kotel do topného systému topit maximální teplotu stupňů, bude pracovat v maximální účinosti. Pokud bude topit nad stupňů, přestává být kondenzačním kotlem a jeho účinnost klesne na úroveň normálního teplovodního kotle. Dobrý den, prosím Vás, nemáte tu někdo plynový kondenzační kotel , značky Immergas ? Potřebovali bychom poradit dříve, než budem volat opraváře a vyplazneme spoustu peněz.


Plynové kondenzační kotle s ohříváním vody v externím zásobníku znamená, že pitná voda není ohříváná přímo v kolti, ale v zásobníku, který se nachází vedle kotle. Immergas ARES PRO 1je stacionární kondenzační kotel s velkým objemem topné vody určený k vytápění. Výkon do 1kW a objem vody v kotli 1l. S touto technologií dosahuje plynový kondenzační kotel normovaného stupně využití až (vztaženo na výhřevnost). Vytápění plynem pomocí kondenzačního kotle pracuje velmi úsporně z hlediska energie, což šetří jak peněženku, tak životní prostředí.


V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy. Immergas Victrix Pro je nástěnný kondenzační plynový kotel s nuceným odvodem spalin. BUDERUS, DAKON, IMMERGAS , VAILLANT v sortimentu eshopu Topení-koupelny.


Immergas kondenzační kotel

Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla. Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky