středa 30. ledna 2019

Dakon dua 24 hv

Závada kotle Dakon DUA HV. CUNNING MASTERS, who need to know! The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely.


Dakon dua 24 hv

Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. Plynové nástěnné kotle s označení DUA , byly vyráběny ve třech verzích, a to kotel pouze na vytápění DUA ,30RT, RK, kotel s průtokovým ohřevem teplé vody DUA ,30CK, CT a jako kotel s vestavěným smaltovaným zásobníkem DUA 28BK, BT. DUA C, DUA D - návod k instalaci. DUA PLUS - návod k instalaci.


Systém značení nástěnných kotlů DAKON. Měl jsem podobný problém, kotel dakon 32kW, výkon snížen servisním technikem na. Dakon dua ck nechce mi naskočit a svítí na něm.


Dakon dua 24 hv

Kotel funguje tímto styleráno, když kotel zapne. Prodám plynový kotel DAKON dua Turbo HV. Pacient má přesně stejné příznaky, o kterých plyne i diskuze viz výše.


Proběhla výměna desky elektroniky 2x, jednou se měnila i zapalovací deska, ani výměna čerpadla a teploměru nás neminula. Při poslední návštěvě technika byla. DAKON DUA RT - i opravář bezradný - Diskuze. Stáhněte si prospekty, ceníky, obslužné návody nebo projekční podklady ve formátu PDF ke všem produktům z naší nabídky.


Pokud hledáte obslužný návod na starší typ spotřebiče, který již není v aktuální nabídce, najdete jej v archivu. Než to odvezu do sběru. Kotle DUA B jsou vhodnØ pro montÆž stavebnicových kotelen do výkonu 2kW.


Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon ? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. Ovládání je jednoduché. Kotle DUA D jsou urŁeny pro vytÆpìní v bytech, rodinných domech, chatÆch, prømyslových provozovnÆch a podobných objektech s tepelnou ztrÆtou až kW ( DUA ), resp.


Dakon dua 24 hv

Tyto kotle mají možnost dodateŁnØho doplnìní ohłevu TUV. Dobrý večer, prosím o radu. Vzhledem k tomu , že momentálně nemám na fungl novej kotel , tak myslím, že výměna za Moru 6co mám momentálně doma je Dua určitě mnohem lepší. Mám kotel Dakon DUA HV , když pustím teplou vodu tak topení začne ohřívat vodu,až teplota vyleze na cca stupňů tak topení vypne, když teplota spadne na cca stupňů tak opět topení zapne.


A tak to dělá pořád dokola než zastavím teplou vodu. Začalo mi bzučet relé na kotli Dakon Unical DUA HV. Nechci ještě kotel měnit celý, ale pouze desku (nejlépe nějakou starší, kotle budeme měnit tak za roky v domě všichni).


Dakon dua 24 hv

Potřeboval bych poradit, zda musím použít pouze desku pro Dakon Unical DUA HV , nebo zda můžu využít třeba desku z. Náhradní díly pro kotle Dakon dílyprokotle. Režim zimní provoz, kotel normálně topí. Když ale prostorový termostat kotel vypne, začne na řídící desce vrčet relé K3. To samé na letní provoz, po uzavření teplé do baterie.


Pan Pavlo odhadl závadu na nízkou kapacitu některého kondenzátoru. Vyměnil jsem relé Ki kondenzátor C patrně to není ten pravý nebo je příčina jiná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky