pondělí 21. ledna 2019

Letní odstávka teplé vody praha 2018

Odstávky a poruchy Máte problém s dodávkou tepla či teplé vody ? Kvůli pravidelné údržbě rozsáhlé sítě potrubí pod Prahou jsou naplánovány letní odstávky teplé vody. Uskuteční se v prázdninových měsících z důvodu co nejmenšího dopadu na odběratele a budou trvat v každé lokalitě několik dní. Sledujeme vývoj situace v České republice a jsme připraveni přijmout další preventivní opatření, pokud to bude potřeba, abychom zajistili chod naší teplárenské infrastruktury a zajistili dodávku tepla a teplé vody do domácností, firem a institucí v Praze a Neratovicích.


Bez teplé vody tak musí několik dní vydržet takzvaná severní oblast Prahy (viz box). Celkem se opravy letos týkají přes 2míst. Odstávka vody bude na některých místech trvat třeba jen jeden den, jinde zase celý týden. Najdou se však i místa, kde opravy zvládnou i bez toho, aby lidé o teplou vodu přišli. Pražská teplárenská musí postupně přerušovat dodávku teplé vody.


Během těchto odstávek probíhá řada důležitých revizí a oprav teplárenských zařízení, které nelze provádět za plného provozu a které jsou nezbytné pro celoroční bezproblémové fungování dodávek tepla a teplé vody. Letní odstávka teplé vody pro odběratele Pražské teplárenské: 10. Praha - Hlavní etapu letních odstávek teplé vody kvůli pravidelné údržbě.


Vzhledem k plánovaným opravám a. Pravidelné letní odstávky z důvodu plánovaných oprav, rekonstrukcí a. Dodávka energií pro ohřev teplé vody bude bez přerušení. V aktuálním čísle magazínu Teplo pro Prahu najdete informace o. I přes nepříznivou situaci spojenou s pandemií COVID oznamují Pražské vodovody a kanalizace svým odběratelům, že zajišťují bezpečné a plynulé dodávky pitné vody ve standardní kvalitě a není třeba mít jakékoli obavy. DNT ( odstávka teplé vody pro oblast Kadaně a Tušimice) 6. Vás dovolujeme upozornit na plánované letní odstávky teplé vody. K přerušení dodávky tepelné energie pro ohřev vody dojde z důvodu rekonstrukcí a údržbových prací v termínu 18. Ve stejný den se pracovníci PVK vrátí do Střešovic , zároveň se odstávka bude týkat Dejvic.


PTAS) řadu opatření, v rámci kterých chce připravit svá zařízení na novou topnou sezónu. Z toho důvodu bude přerušena dodávka tepelné energie pro ohřev teplé vody. V Praze se odstávka bude týkat lokalit Kamýk a Modřany, a to v době od 16.


Jedná se ale pouze o základní přehle v jednotlivých částech uvedených lokalit mohou probíhat také individuální odstávky v odlišných termínech. Areál bude otevřen dle aktuální otevírací doby, jen poteče studená. Plánovaná letní odstávka teplé vody v rámci MČ Praha 11. Na základě informace od dodavatele tepla společnosti KOMTERM Morava s. Obnovení dodávky tepla proběhne v neděli dne 29.


LETNÍ ODSTÁVKA TEPLÉ VODY. Podle sdělení dodavatele dojde k přerušení dodávky teplé vody do objektu. Poprvé po třech letech vypukne velká letní odstávka teplé vody na sídlištích v Mostě i Litvínově.


V každém městě bude celoplošná ve dvou termínech a potrvá zhruba týden. V některých částech Mostu nepoteče teplá voda déle kvůli lokálním opravám. Odstávky od přívodu teplé vody jsou plánovány na letní měsíce z důvodu co nejmenšího dopadu na odběratele. Martin Solar „Dříve se odstavovala severní a jižní část Prahy, dnes se odstavují pouze dílčí lokality, kde opravy právě probíhají.


Výluky jsou na jednotlivých místech naplánované v časovém rozmezí od několika dnů až na dva týdny. Letní měsíce jsou pro opravy a údržbu vhodné, protože není potřeba tepelné energie pro vytápění, ale jen pro ohřev teplé vody ,“ řekl mluvčí Pražské teplárenské Martin Pavelka. Podívejte se, kdy a kde nepoteče teplá voda v pražských částech, ve kterých odstávka ještě neproběhla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky