pondělí 14. ledna 2019

Krbové vložky kobok se zadním přikládáním

Pokud jste se až dosud báli, že s koupí krbové vložky a výstavbou krbu domů přinesete i nepořádek, špínu a prach, pak vaše obavy můžete nechat shořet jako voňavé dřevo, které si přiložíte do svého vysněného krbu. Moderní krbová vložka se zadním přikládáním je skvělé řešení pro všechny, kteří si nechtějí kazit styl interiéru krbovým nářadím ani. Zadní přikládání – pokud je technicky možné – je velmi komfortní doplněk, jelikož nevzniká nepořádek ze dřeva ani z naprášeného popela v místnosti, kde se krb nachází.


V obývacím pokoji či v kuchyni. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací.

Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním , zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Tyto krbové vložky jsou velmi žádané v sitaci, kdy jejich zadní dvířka vedou do technické místnosti. Minimalizuje se tak znečištění obytné části, protože přikládání i úklid topeniště jsou realizovány z tohoto technického zázemí. Krbová vložka se zadním přikládáním Beta 1V Plus. Jak jsme již nastínili v úvodu, nabídka krbových vložek Kobok je skutečně široká a zahrnuje jak klasické teplovzdušné modely, tak krbové vložky s teplovodním výměníkem, které umožňují prostřednictvím připojené tepelné soustavy dopravit příjemné teplo do všech částí vašeho rodinného domu, chaty nebo chalupy.


Krby potažmo krbové vložky s prosklením na protilehlých stranách umožní vychutnávat si hru plamenů ze dvou místností současně. Krby se zadním přikládáním Krbová obestavba se dělá stejná jako pro oboustranné krbové vložky. Plné dveře ústí do technické místnosti, nebo chodby, zimní zahrady a podobně.

Zadní přikládání lze objednat téměr na všechny krbové vložky od firmy Schmi vybírat lze z krbových vložek s čelním, rohovým, obloukovým a prizmatickým prosklením, tato úprava se objednává při objednání krbové vložky. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky ) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. Chopok Kompakt – moderní krbové. Krbové vložky ROMOTOP efektivně, ekologicky a ekonomicky vytopí Váš dům.


V nabídce nechybí ani krbová vložka s výměníkem se zadním přikládáním. Níže uvedené krbové vložky s výměníkem jsou určeny k prodeji pouze v kamenných. Moretti průhledová velká krbová vložka. Specialitou jsou krbové vložky se zadním přikládáním.


Bez konzultace o stavu komína a jeho parametrů nevybírejte krbovou vložku a určitě. Tento problém lze vyřešit krbovými vložkami se zadním přikládáním z chodby. My máme krbovou vložku se zadním přikládáním a určitě. Oboustranné krbové vložky KOBOK KOMPAKT - od kW – tyto krbové vložky jsou oblíbené pro propojení dvou prostor ohněm.


Variantou jsou vložky se zadním přikládáním. Množství tepla do obytných prostor můžeme ovlivnit celkovým výkonem vložky , velikostí skla a použitím jednoho skla, nebo dvojskla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Velmi často se zákazníci ptají, zda existují teplovodní krbové vložky se zadním přikládáním. Co je k tomu technickému řešení vede nejvíce? Výhod je bezesporu hned několik.


Primárně jde o možnost přikládání z chodby nebo technické místnosti. Nevzniká tak nepořádek v místech, kde o to nestojíme, což potěší. Při dnešních cenách plynu lze krb jedině doporučit. Navíc není nad sálavé teplo z rozpálených kamen, a když se k tomu přidá ještě pohled na plápolající oheň, není co řešit. SLOVENSKÝ VÝROBCA KRBOV.


Tradícia, inovačný prístup a moderné výrobné technológie nám umožňujú predložiť Vám širokú komplexnú ponuku krbových spotrebičov a základných stavebných materiálov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky