čtvrtek 10. ledna 2019

Dezinfekce klimatizace postup

Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu.


Udělejte něco pro své zdraví. Výparník se mezitím vysuší a tím se eliminuje tvorba bakteriíí, kterým se nejlépe daří ve vlkém prostředí. Tento postup je dobrý i pro lidský organismus z důvodu aklimatizace na venkovní prostředí. Nenastavujte teplotu klimatizace na velmi nízkou, rozdíl mezi venkovní a vnitřní teplotou by měl být maximálně 5°C.


Dezinfekční sprej se rozšířil do klimatizace , a tím zničil škodlivé bakterie, plísně a viry. Klimatizace v autě je v současné době již samozřejmostí ve většině. Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,.


Jen tak bude prostředí vhodné i pro alergiky. Ten bývá umístěn někde v útrobách palubní desky a vedle vlhkosti se do něj dostávají i nečistoty. Právě sem se ze vzduchu s nečistotami dostávají bakterie, plísně nebo paraziti a velmi dobře se tu množí,“ připomíná Pavel Foltýn z Auto ESA. V přístroji díky výboji vzniká ozón, který má vysoce dezinfekční účinky.


Ozonové čištění klimatizace. Ozone je moderní a šetrný postup , jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Tím pak vzniká charakteristický zápach, který dýcháte spolu s mikroby. Dobře provedená dezinfekce klimatizace pak zabrání jejich množení a pomůže nepříjemný zápach odstranit. Pokud je klimatizace jinak plně funkční, to znamená, že dobře běží její kompresor, většinou pomůže právě jen.


Pro domácí klimatizační jednotky existují vhodné sprejové aerosoly, které. Samoobslužná dezinfekce zvláštními prostředky. Chcete-li tento postup provádět samostatně, budete potřebovat zvláštní kvalitativní řešení rozprašujte dezinfekci klimatizace automobilu. Je vybrán jednotlivě pro konkrétní typ klimatizačního zařízení.


Při provádění tohoto postupu je sprej nasměrován na výparník. Cena byla 70- bez DPH plus ještě cena čistících prostředků. Ovšem potřebuji ji vyčistit - když klimatizaci vypnu, je cítit. Takový kyselý, nepříjemný odér.


Dezinfekce klimatizace postup

Doporučíte způsob čištění, čistící. Aplikace přes vnější sání vzduchu (např. VW Passat B5) Vyndáme pylový filtr – většinou umístěn v motorovém prostoru pod čelním oknem. Uzavřeme otvor pro filtr krytem. Postup aplikace desinfekčního přípravku 1. Spustíme klimatizaci – nastavíme nízkou teplotu, klasicky na 16°C.


Bilt Hamber Air Con Bomb Citrus 1ml - dezinfekce klimatizace. Proplachování klimatizace Čištění trubek výparníku kondenzoru atd. Díky dlouholeté specializaci na autoklimatizace a tisícům opravených kompresorů a klimatizací seřadíme metody čištění podle efektivity a kvality proplachu.


Chemické pulzní - bez demontáže komponent. Běžné chemické proplachování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky