středa 23. ledna 2019

Plynový kondenzační kotel s ohřevem vody

Kondenzační kotle se slevou až. V nabídce najdete kondenzační kotle bez ohřevu, s ohřevem průtokovým nebo v zásobníku. V současné době je asi nejlepší volbou kondenzační plynový kotel. Ten má totiž daleko vyšší účinnost nežli klasický kotel , neboť k ohřevu užitkové vody využívá i spaliny, které by jinak odcházely bez využití do komína.


Díky principu kondenzace se zvyšuje účinnost kotle až o několik desítek procent. Dále dokáže také efektivně vytápět, rozsah teploty OV činí – stupňů Celsia.

Model využívá deskový výměník a disponuje plynulou modulací výkonu. Váš výběr proto neuspěchejte a projděte si náš široký sortiment, který mimo plynových kotlů obsahuje také elektrokotle, kotle na pevná paliva či kondenzační kotle. S výběrem vhodného kotle vám ochotně poradí naše technická podpora na tel. Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách. V této nabídce naleznete kotle kombinované s průtokovým ohřevem vody.


Voda je zde připravována v okamžiku jejího. Vaši kotelnu zaměříme, naceníme, pomůžeme s výběrem nového kotle, popřípadě vyřídíme dotaci. Starý kotel demontujeme, nový nainstalujeme a naučíme vás s ním zacházet.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu.

Ohřev vody se děje pomocí tzv. Výhodou tohoto řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle a odpadá nutnost pořízení. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme. TypS ohřevem vody TUVObjem zásobníku v LRozsah výkonu v kWVýrobce.


Junkers - kondenzační kotle , plynové kotle, plynové ohřívače vody a. Plynový kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody. Závěsný plynový kondenzační kotel ADAX určený pro vytápění rodinných. Závěsné kondenzační kotle - bez ohřevu TUV. Kotle se vyrábí ve variantě kombi 18KK, 18KT pro ohřev otopné vody a přípravu TUV. Standardně je kotel kombi prodáván s průtokovým ohřevem TUV, v případě potřeby může být průtokový ohřev nahrazen přípravou TUV v zásobníkovém ohřívači vody.


Kotle kombi mají ve spodní části hydroskupinu,která je vybavena. Výkonové parametry takového systému se shodují s parametry tradičního ohřívače vody s objemem. Mají minimální prostorové nároky s průtokovým ohřevem pitné vody. Sestavy kondenzačních kotlů jsou sestavy sloužící k vytápění a ohřevu teplé vody se samostatným zásobníkem umístěným vedle kotle nebo pod kotlem. Umožňují použití zásobníku teplé vody s větším objemem.


Domácnosti moderní doby nejčastěji kombinují kondenzační kotel s podlahovým vytápěním. Výsledkem je moderní, ekologický a finančně výhodný zdroj tepla a teplé vody v jednom zařízení.

Junkers CerapurSmart ZWB 28-3CE ( s průtokovým ohřevem teplé vody ). Kombinovaná varianta kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem vody je. Kotel Cerastar ( s průtokovým ohřevem teplé vody ) High-tech pro vytápění a. Kodenzační kotel , který zajišťuje. Spaluje v přetlakové komoře do které se vhání mixovaný vzduch s plynem.


Označení turbo kotel je vyhrazeno kotli který je atmosférický ale s odtahem spalin mu pomáhá spalinový ventilátor a tudíž nepotřebuje klasický komín. Vychutnejte si ten nejvyšší komfort ohřevu vody a vytápění, který je v současnosti dostupný mezi plynovými kotli. Pěkný vzhled a kompaktní rozměry z něj dělají favorita mezi dalšími modely této třídy. Protherm Panther KOV v. Potěší vás tichým provozem i při maximálním výkonu, nízkou pořizovací cenou a malou hmotností. THERMONA THERM KDZ5.


A - kondenzační plynový kotel se zabudovaným zásobníkem TUV litrů, - 1kW, určen do objektů s malou tepelnou ztrátou, např. Vzhledem k širokému standardnímu sortimentu certifikovaného odkouření a. Kotel s průtokovým ohřevem Vám poslouží nejen pro vytápění, ale také k ohřevu vody průtokovým systémem. Výhodou zmíněného řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle.


Dále také odpadají náklady na pořízení přímotopného či nepřímotopného zásobníku teplé vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky