pátek 15. září 2017

Tvrzené sklo pod krbová kamna

Tvrzené sklo pod krbová kamna

Free Shipping Available. Vítejte v našem Internetovém obchodě se skly pod kamna a před krby. Námi dodávaná skla pod kamna a před krby jsou vhodná dle síly pro zatížení do 2kg. Po technické konzultaci může být zaručená nosnost i vyšší. Všechna námi dodávaná skla pod krbová kamna a před krby mají po obvodu nášlapnou sníženou hranu.


Tvrzené sklo pod krbová kamna

Jak na položení skla pod kamna a před krby Nejprve odstraňte z předpokládané plochy uložení skla veškeré nečistoty. Bezpečnostní sklo pod kamna položte přímo na podlahu, nepřesunujte. Poté položte na sklo kamna tak, aby se jejich kovové nožičky skla přímo nedotýkaly.


Pro tento účel doporučujeme použít speciální. Podkladová skla pod kamna - 123sklo. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Grilovací nářadí) Hodnocení produktu:.


Tvrzené sklo pod krbová kamna

Tvrzené kalené sklo je odolné zátěži: mm – 2kg. Každé sklo v nabídce je na vybraných hranách elegantně zbroušeno pod úhlem na takzvanou fazetu, která je na obrázku. Chrání podlahu před popelem a přímým. Kalená skla pod kamna, skla před krby, ocelové plechy pod kamna.


Pro přípa že si ze škály nabízených skel pod kamna nevyberete, Vám zhotovíme sklo pod. Montáž na svislou rovnou plochu. Velmi oblíbenou variantou jsou podkladová skla, která jsou vhodná do moderních designů.


Tvrzené sklo pod krbová kamna

SKLA POD KAMNA , tvrzené sklo pod krbová kamna , krbové vložky, tvrzené sklo na míru. SKLO POD KAMNA - vyberte si z více než 1typů podkladových skel. Udělejte si svá kamna bezpečná i jedinečná s podkladovým sklem.


Na přední a bočních stranách. Sklo pod krbová kamna o síle mm zabraňuje poškození či vzplanutí. Ochranné sklo mm pod krbová kamna 110x1cdoručení domů nebo na prodejnu. Sklo je tvrzené a odolné vůči vysokým zátěžím. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


My máme sklo a taky máme kamna s výměníkem. Už teta mi radila, že její kamarádka mají sklo a musí se na něj dát něco na utěsnění, protože pod sklo se časem dostane nepořádek a nejde to z tama dostat a vypadá to škaredě. Využívá se pod kamna , krbová kamna nebo před krby. Na výběr je z mnoha různých.


Jde o tvrzené kalené sklo. Rozměry a tvar dle obrázku. Dodávají se ve dvou tloušťkách: mm - nosnost do 2kg. Materiál : bezpečnostní sklo tvrzené , o síle mm, určeno pro krby a krbová kamna. Možno objednat v provedení čiré nebo kouřové.


V případě objednání s kamny bude sklo účtováno se slevou. Vámi objednané atypické sklo pod kamna nebo před krb jsme schopni dodat za – týdnů. Ta se dosahuje zahřáním skla a následným prudkým ochlazením.


Před samotným kalením se musí sklo finálně opracovat – broušením,řezáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky