středa 20. září 2017

Automatický kotel viadrus hercules duo

Instalace těchto radiátorů vám umožní snížit náklady na vytápění. Automatický kotel na tuhá paliva VIADRUS A0C-LP. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet.


Vám kotel instalovala, aby byl zajišt ěn dlouholetý bezporuchový provoz kotle k Vaší i naší spokojenosti. Kotel je vybaven řídící jednotkou Climatix ve verzi STANDARD. I díky vysoké účinnosti je kotel v 5.

Ke kotli VIADRUS A3W doporučujeme instalovat litinové radiátory z důvodů jejich příznivých hydraulických ztrát a schopnosti akumulace tepla. Mam na mysli cas podavani,cas prodlevy a nastaveni ventilatoru,a jeste bych se chtel zeptat na dobu spanku,kdyz kotel natopi kolik mate nastaveno. Loni jsem travil takrka volny cas v kotelne a nastavoval. Předností kotle je kromě ekologického provozu zejména celolitinový tepelný výměník s dlouhou životností a vynikající přístupností pro jeho čištění. K tomu slouží dvoje rozměrná čistící dvířka.


Z kombinovaného kotle pro ruční a automatický provoz ve 2. VIADRUS pochlubit u kotlů HERCULES DUO a VULCANUS již 4. AUTOMATICKÝ LITINOVÝ KOTEL VIADRUS HERCULES DUO.

Top genius ideas l - Duration: 15:49. Technické parametry ke stažení zde. Kotel viadrus duo je katastrofa, na dřevo funguje, ale na to máme jiné kotle mnohem ekonomičtější. Záměr byl koupit kotel automat na ořech 2. Budeme jej vracet výrobci a doporučuji, aby byl stažen z výroby jako nepovedený zmetek. Nepochopím, jak někdo může napsat, že mu stačí kw na dvě byt.


Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. PŘÍSLUŠENSTVÍ K PŘESTAVBOVÝM SADÁM DUO ,EKO (keramiky,turbulátory). Vybrat si můžete hned ze čtyř výkonnostních modelů a to model o nastavitelném výkonu Herkules Duo kW, Herkules Duo kW, Herkules Duo a pak Herkules Duo kW, – kW nebo nejvýkonnější model Herkules Duo 1– kW.


Uživatelé tak mohou při jejich zakoupení získat. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Viadrus , Thermona, kotle, kotle Ostrava.


Dobrý den, zakoupil jsem nový kotel hercules duo s tím, že je v něm možné topit i ručním přikládáním( samozřejmě při vypnutém automatickém režimu)! Nabídka kotlů na tuhá paliva VIADRUS. Tato jednotka má samostatný návod k obsluze. Podmínkou připojení obslužné.


Tato přestavba je včetně nového výrobního štítku a návodu.

SN EN 303-a to včetně nového návodu a nového. Dobrý den, před týdnem jsme si pořídili automatický kotel viadrus herkules duo. Začali jsme topit peletami a vše jede bez problémů.


Hercules DUO - automatický provoz. Jelikož máme kotel v rozestavěném domě, nemáme zatím připojenou vodu a tudíš není pojistka na prohoření do násypky. Aktuálním trendem v této oblasti vytápění jsou automatické kotle na zrnitá tuhá paliva, zejména uhlí a dřevní pelety.


VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc požadavkům náročných uživatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky