čtvrtek 7. září 2017

Náhradní klička k navijáku

Náhradní klička k navijáku

Západka s příslušenstvím navijáku AL-KO C. Tato klička je skvělá na lehké jigování nebo feeder. Naviják Okuma Babarian BF BN-30. Univerzální série velmi spolehlivých navijáku. Zesílená hřídel, nerezová ložiska , přední mikro-brzda, grafitová klička , hlavní grafitová cívka s vlascem, náhradní. Kovová identická náhradní cívka k navijákům Team Dragon 72.


Náhradní klička k navijáku

Nahradni klicka k navijaku. Nalezeno: 2produktů. Více informací od 2Kč. Náhradní díly k navijákům. Rybářské potřeby Fishhunter.


Vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb pro všechny druhy rybaření. Mlýnek Lodos Temp - náhradní klička. Kč (4Kč bez DPH) skladem. Povedlo se Vám ztratit nebo ulomit kličku k oblíbenému mlýnku Lodos Temp?


Náhradní klička k navijáku

Nezoufejte, nabízíme pro Vás řešení v podobě náhradního dílu, abyste si mohli dál vychutnávat požitek z čerstvě namleté kávy. Barevné provedení stříbrná, matně černá nebo modrá Cobalt. Zesílená hřídel, nerezová ložiska, přední mikro-brzda, grafitová klička , hlavní grafitová cívka s vlascem, náhradní grafitová cívka. Kamenná prodejna uzavřena. E-shop je i nadále v provozu.


Vaše objednávky jsou vyřizovány. Nyní zaváděcí akce s náhradní kovovou cívkou ZDARMA! Moderní design a kvalitní konstrukce jsou předurčeny k dlouhé životnosti navijáku.


V měsíci září budou naskladněny nové modely navijáků. Shimano Big Baitrunner XT-A LC. K těmto luxusním vláčecím prutům nyní obdržíte zdarma kvalitní naviják v ceně 69-Kč! Prut je vyroben z vysoce modulového carbonu, který je zpevněný křížovým kevlarovým ovinem s parabolickou akcí.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nechybí ani přívlačové, bolognesové nebo teleskopické pruty. V nabídce najdete také štikové pruty na vyvěšenou. Sortiment na naší prodejně se skládá z různých značek.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Nevyplňujte toto pole: Vložením komentáře souhlasíte s podmínkami oc. Nízká hmotnost navijáku a tělo G Free Body v kombinaci s konstrukcí Parallel Body přispívají k dosažení velmi dlouhých a extrémně přesných odhozů bez projevů únavy i při déletrvajícím rybolovu. Velmi kompaktní tělo extrémně lehkého navijáku nabízí vynikající vyvážení v kombinaci s vhodným prutem. V rybářské praxi se můžete setkat s několika druhy navijáků, kam se řadí velmi oblíbené navijáky s přední a zadní brzdou.


Také jsem sháněl náhradní díl na Okumu, ale už jsem to vzdal. Konkrétně to byla klička na Okuma LB 20. Firma VM Feichtinger se sice tváří jako servis pro navijáky Okuma, ale nemají na ně nic.


Náhradní klička k navijáku

Před časem mi klička (její úchyt k navijáku ) praskla v ruce. Je to ta rychlosklopná klička , která je v místě uchycení hodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky