čtvrtek 28. září 2017

Automatická regulace krbové vložky

Automatická regulace krbové vložky

Automatická regulace hoření s elektrickou klapkou. Snížením křivky spalování. Regulace hoření najde své uplatnění všude. Jedná se o elektronické zařízení,.


Automatická regulace krbové vložky

Současně zabezpečuje rovnoměrnější a. Základní a automatická regulace navíc zavírá přívod vzduchu při přetopení. Krbové vložky AQUAFLAM dosáhly na nejpřísnější evropské normy jako jsou. Detailní popis AQUAFLAM krbová vložka. Naše firma se zabýva stavbou teplovodních, akumulačních a teplovzdušných krbů a kachlových kamen a sporáků. V poslední době jsou v největší oblibě krbové vložky s teplovodním výměníkem, které dosahují vysoké účinnosti až a dokáží ve vašem domově nejlépe roznést teplo, aniž by docházelo k přetápění v místnosti s krbem.


V minulém dílu jsme si vysvětlili, jak zvolit vhodný výkon krbu, což se pak v případě teplovzdušného krbu zároveň rovná potřebnému jmenovitému výkonu jeho krbové vložky. V nabídce máme tři druhy - pro krbové vložky do nízkoenergetických a pasivních domů, ale i pro krbové vložky teplovzdušné a teplovodní. Výkon vložky už tedy určit umíme a nyní si popíšeme a objasníme některé základní vlastnosti moderních vložek, podle kterých můžeme dále vybírat.


Důležité informace o teplotách jednotlivých čidel poskytuje grafický displej. Výhodou je jistě to, že není nutné instalovat klapku, neboť regulace je přímo součástí této krbové vložky. Dvojitý oplach skla je zajištěn předehřátým sekundárním vzduchem. Elektronická automatická regulace k řízení spalovacího procesu.


Klapky na dálkové ovládání. Dveřní spínače jako příslušenství pro automatickou regulaci hoření. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky , sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Máme profesionální přístup a spoustu.


Automatická regulace krbové vložky

Týmto sa dosiahne menšia frekvencia prikladania paliva. Je tak zaručeno kvalitní hoření dřeva, čistota spalin a snižuje se spotřeba paliva. Znižuje maximálnu dosiahnutú teplotu. Všechny tyto aspekty mají zásadní pozitivní vliv. Vhodné pro teplovodní i teplovzdušné krbové vložky ! Toto ovládací zařízení řídí přívod studeného vzduchu z vnějšího prostředí proudícího přímo do spalovací komory tak, aby bylo spalování co nejvíce účinné.


V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Je jedno, zda se jedná o kachlová kamna s komínovými tahy nebo o moderní krb. Krby s těmito krbovými vložkami jsou alternativou pro přitápění a topení kombinací sálání a proudění teplého vzduchu. V nabídce naších produktů nabízíme pouze kvalitní krbové vložky , jak české, tak i slovenské a německé. Nabízíme krbové vložky do teplovzdušných obestaveb, ale také krbové či kamnové vložky do sálavých obestaveb, buď s přímým napojením na komín, nebo přes.


Co by byl krb bez správné vložky ? Je to ten, kdo udržuje váš domov příjemně teplý. Chcete-li do krbu integrovat vysoce kvalitní a funkční jádro, nabízí naše krbové vložky Schmid. Jaký tepelný výkon nejlépe vyhovuje, závisí na velikosti místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky