čtvrtek 21. září 2017

Pytlované brikety

Vám nabízejí prodej baleného paliva s dopravou v ceně, pytlované uhlí, balené uhlí, brikety rekor dřevěné pelety, dřevěné brikety. Dále nabízíme balené německé brikety REKORD vysoké kvality pro kotle a kamna s roštem nebo popelníkem. Paleta vyžaduje minimální nárok na skladování a vždy si můžete koupit přesně tolik, kolik potřebujete a. Uhelné brikety se vyrábějí z uhelného prachu.


K nejkvalitnějším uhelným briketám patří ty, které se vyrábějí ze zbytků antracitu – tedy nejkvalitnějšího černého uhlí.

Uhelný prach se pod velkým tlakem lisuje v briketovacím lisu. Vyvíjený tlak je natolik velký, že se prach slepí, a to i bez použití přísad. Zdaleka nejpoužívanější jsou brikety vyráběné z biomasy nebo uhelného prachu.


Brikety jsou vhodné prakticky pro všechny kotle a kamna na tuhá paliva. Jsou vysoce univerzálním palivem. Můžete s nimi topit ve všech typech kotlů na dřevo, uhlí nebo v krbových kamnech.


Největší účinnosti dosahují v kotlích na dřevoplyn.

Mají podobné vlastnosti jako pelety. Vyznačuje se velmi dobrým spalováním, při kterém zanechává minimální množství odpadního popela. Ledvické pytlované uhlí ořech je tříděno, aby obsahovalo jen minimum nadsítného a podsítného.


Paleta obsahuje od každého druhu pytlů po kg. Dřevěné brikety jako moderní a ekologické palivo používá v posledních letech stále více domácností. Prvotním důvodem vzrůstající obliby dřevěných briket je skutečnost, že moderní technologie garantují efektivní spalování, odpovídající přísným ekologickým normám a současně umožňuje vysoký uživatelský komfort.


Prodáváme pytlované palivo vážené po 20kg v pytlích - je ideální pro chataře i chalupáře. Pytlujeme brikety , bílinské uhlí ořech kostku, ořech (do automatických kotlů) na přání můžeme napytlovat i jiný druh z našeho sortimentu. Hnědouhelné brikety REKORD pro klasická kamna i krby 8kg.


Zabýváme se prodejem a rozvozem pevného paliva, nově sypaného štípaného DŘÍVÍ a kulatiny. Nabízíme hnědé a černé uhlí, koks, německé hnědouhelné brikety a doplňkově i pytlované dřevo a svazkové brikety. Navíc brikety , pelety a palivové dřevo za trvale nejnižší ceny. Pytlované mostecké hnědé uhlí, kostka, 8Kg – doprava zdarma. Balené hnědouhelné brikety Rekord jsou německé uhelné brikety vyráběné bez použití pojiv.


Brikety Rekord jsou vhodné do všech druhů kotlů, kamen, krbů a dalších topných zařízení na tuhá paliva.

To se Vám líbí: Výrobek je čisý bez mouru a dobře zabalený. Používáme tyto brikety ke spokojenosti na chatě více let. Uhlí, kovářské uhlí, koks a brikety Vám dopravíme na místo určení putnou i pásem. Prodáváme, dodáme i malé množství paliva, balené, nebo pytlované. DŘEVĚNÉ BRIKETY RUF - balení kg DŘEVĚNÉ NOČNÍ BRIKETY - balení kg cena za balení 5- Kč cena za balení 6- Kč PYTLOVANÉ UHLÍ A. Prodej a dodávka uhlí a briket od Stavebniny Říčany U nádraží s. Brik Night Noční kůrové bri.


Uhlí už do sklepa skládat nemusíte! Snadná manipulace s pytlem i paletou, čistá práce i skladování. Ceník uhlí Vážení zákazníci, omlouváme se, ale z technických důvodů nelze momentálně odesílat objednávky. Pro výběr a objednání zboží prosím. Jedná se o kvalitní palivo pro spalovací zařízení, které je vybaveno roštem, nebo popelníkem.


Paliva koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky