čtvrtek 21. září 2017

Elektrokotel protherm ray 12k návod

Tedy nyní pořídit elektrokotel. RAY 6K RAY 9K RAY 12K RAY 14K RAY 18K RAY 21K RAY 24K RAY 28K Výkon. Podrobné instrukce viz návod.


Vechny informace o produktu kotel protherm ray 12k porovnn cen z. Elektrokotol Raja 6K, 9K, 12K , 14K, 18K, 21K, 24K, 28K: Nový elektrický kotol na vykurovanie. V části „ Návod k obsluze“ najdete popis základních funkcí kotle i jak bezpečně zacházet s kotlem.

PROTHERM elektrokotel RAY 12K. OV, bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí - vestavěná ekvitermní regulace. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Kotel nyní hlásí chybu F20.


Otevřel jsem víko kotle a trubka od čerpadla je rozpálená, jak pěťák. Je to na opraváře nebo to mám nechat do rána až to zchladne a poté to vyzkoušet? Vyznačuje se plynulou modulací výkonu, jednoduchou obsluhou a autodiagnostikou.

Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče. Uvedení do provozu musí provést osoba, vlastnící patřičná oprávnění. K elektrokotlu Ray môžete jednoducho pripojiť zásobník na teplú vodu a bez problémov zabezpečíte potreby teplej vody pre člennú rodinu. Inteligentné elektrické vykurovanie.


Pomocou integrovaného eBUS rozhrania dokáže Ray komunikovať na diaľku so smart regulátorom MiGo prostredníctvom aplikácie vo vašom smartfóne. Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění. Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i. Protherm Ray 14K popis, recenze, obchody. RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Závěsné elektrokotle RAY v. Provoz kotle je prakticky bezobslužný a téměř bezhlučný.


Kotle RAY jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní. Uživatelské hodnocení a recenze Kotle Candy CLD 135. Po měsicích užívání se začla při ohřevu ozývat tělesa, jako by byla zanesená. Doměnka se potvrdila, ale servisák je nakonec vyměnil za nové a neřešil to, že možná stačilo je jen vyčistit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Elektrokotle s možností přípravy TV v externím zásobníku (trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součást propojovacích sad), plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, vestavěná ekvitermní regulace, 7l expanzní nádoba, čerpadlo, všechny bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí, digitální ovládání, výkonový stykač pro ovládáním signálem HDO. Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace. Elektrokotle RAY mají eBus komunikační rozhraní, plynulou modulaci výkonu a vestavěnou základní ekvitermní regulaci.


Silový obvod je již připojen, problém je s připojením ovl. Tento kotel má konektor označen J 1 který má dva piny. Otázka je na který pin zapojit zmiňovanou nulu.


Připomínám, že tento kotel nemá ani žádný šroubový spoj na připojení pospojení a dva servisní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky