čtvrtek 28. září 2017

Průtokový ohřívač protherm

Průtokový ohřívač protherm

K zajištění pohody např. Protherm Panda inteligentní systém plynulé modulace. Ohřívač díky systému snímačů dokáže okamžitě reagovat na změnu průtoku vody. Ohřívač je také vybaven systémem proti přehřátí, který spotřebič vypne v případě zvýšené teploty v tepelném výměníku. Průtokový ohřívač je vybaven ionizačním elektronickým zapalovačem a elektrodou, která kontroluje přítomnost plamene.


Průtokový ohřívač protherm

Průtokové ohřívače na ohřev vody jsou těmi nejjednoduššími zařízeními na ohřívání vody. Jsou malých rozměrů, takže je možné umístit jich i nad umyvadlo, čím při puštění vody z baterií nedochází ke zbytečnému vytečení vody. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Za toto odbobí jsme získali mnoho zkušeností, se kterými se rádi podělíme se svými zákazníky. Plynový průtokový ohřívač v komínovém provedení. Minimální rozměry, maximální výkon, vysoký komfort přípravy teplé vody, jednoduchá komunikace a obsluha díky LCD-displeji a velké množství variant. W-Turbo Technický list Použití: plynový průtokový ohřívač vody pro více odběrných míst plynulá regulace.


Odvod spalin je možný do vyvložkovaného komína nebo přes stěnu ven. Výhodou tohoto modelu je moderní vzhle elektronické. Se zásuvkou v turbo provedení. Jednu tvoří plynový bojler, ohřívač vody akumulační a druhý plynový bojler, ohřívač vody průtokový.


Poradíme vám, kdy zvolit průtokový ohřívač a kdy dát přednost bojleru. Nechybí ani spousta rad a tipů, jak vybrat průtokový ohřívač. Můžete si pořídit plynový průtokový ohřívač vody neboli karmu, který ohřívá vodu prakticky okamžitě.


Průtokový ohřívač protherm

Lze se ale rozhodnout i pro zásobníkový plynový bojler, ve kterém lze vodu shromažďovat, což je ekonomičtější. Plynové ohřívače vody jsou vhodným kompromisem, mezi cenou pořízení a provozem. Prodáváme vysoce účinné a ekologicky šetrné kondenzační kotle, elektrokotle, regulační techniku, solární systémy, zásobníky teplé vody a průtokové. Panda plynový průtokový ohřívač vody s odvodem spalin do komína nebo turbo, závěsné provedení, plynulá regulace výkonu, kontrola odtahu spalin, možnost. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil.


Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady. Nevyužívá tedy velký externí zásobník, do kterého se voda ohřívá do zásoby. Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění. Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i. Tienes que hacer un envío a U. Necesitas un envío internacional? Hacemos envíos a más de 2países!


MORATOP VEGA , KARMA ALFA, JUNKERS , PROTHERM PANDA. Tento ohřívač musí obsloužit umyvadlo a vanu o objemu cca 230l. Jednoduše připojíte na nebo kg plynovou bombu. Jedná se o průtokový ohřívač teplé vody s vysokou.


VEGA jako jedna z hvězd letního trojúhelníku. V dnešní době je ale oblíbenější spíše elektrický průtokový ohřívač. Funkční vlastnosti jsou. Malý průtokový ohřívač tlakový pro jedno odběr.


Průtokový ohřívač protherm

Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému umyvadlu a je ideální pro okamžité zásobení teplou vodou bez předehřevu a beze ztrát energie vodovodním potrubí. Hospodárně nastavený průtok zajišťuje maximální účinnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky