čtvrtek 28. září 2017

Protherm medvěd 30 klz

MEDVĚD ( , 4 50) KLOM Výrobní číslo kotle je vyznačené na štítku, který je připevněn na plechu pod ovládacím panelem. Medvěd ( , 4 50) KLZ Výrobní číslo kotle je vyznačeno na štítku, který je připevněn na plechu pod ovládacím panelem. Medveď ( , 4 50) KLZ Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku, ktorý je pripevnený na plechu pod ovládacím panelom. Určeno pro kotle Medvěd PLO, KLO a KLZ.


Návod na instalaci“ je. Protherm Medveď KLZ s 90l zásobníkom.

Skúste to tiež, služba je zadarmo. Termostat jsem odpojoval a má je stejně. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stacionární plynový, litinový kotel.


Plynulá modulace výkonu. Pomocí tohoto termostatu se nastavuje teplota otopné vody. Záruku na výrobek poskytujeme pouze při instalaci odbornou servisní firmou.

PKM klasiku a ak ste to pochopili chcem liatinovy plinový kotol bez zásobníka na ohrev vody,mám kvadriku. Ak to nemáte na sklade,stačínapísať. O iný kotol nemám záujem. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami. Technický popis kotlů Použitím litiny na zhotovení kotlového tělesa je dosaženo vysokého využití tepla, obsaženého ve spalinách.


Akcia: Produkt už nie je dostupný, môžete si prezrieť podobné produkty. Zobraziť podobné produkty. S tovarom odporúčame zakúpiť. Salus T 1týždenný programova. Výkonová řada – 4kW.


PROTHERM termostat bim. Návrat na hlavní stranu gas-tm. Opravář mi nejdříve poradil vyměnit baterie v termostatu a pak taky říkal, že by mohl být špatný kontakt v termostatu. Bohužel za jeho přítomnosti se závada již neprojevila a začalo to znovu zlobit. Prvním krokem by mělo být nastavení výkonu kotle podle výpočtové tepelné ztráty, protože z výroby je kotel nastaven na max.


Nejjednodušší regulace je pomocí termostatu v referenční místnosti, kde nesmí být na radiátoru termostatická hlavice. Bezpodmínečně ji odmontujte, protože jinak trvale.

Litinové kotle řady MEDVĚD jsou nejvhodnějším řešením pro modernizaci Vašeho stávajícího topného systému. Lze je připojit i ke starším. Kotle KLZ a KLOM jsou standardně vybaveny modulem.


Provádíme i montáže kotlů včetně zajištění výchozí plynové revize. Medvěd KLZ (patrně i pro MEDVĚD PLO a MEDVĚD KLO) včetně přerušovače tahu na 40kW a izolace vzhledem k velikosti a váze pouze osobní odběr!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky